Luxus si nemůže holt dovolit každý

763 0
plísně a fasády

Vždy jsem si libovala v přepychu. Už od malička jsem nosívala maminčiny šperky a nezdráhala jsem si hrát s těmi nejdražšími a nejvzácnějšími. Také jsem si k tomu půjčovala její podpatky, i když jsem v nich klopýtala. Vždycky jsem se k tomu ještě namalovala. A pak jsem se dlouhé hodiny pozorovala v zrcadle. Zbožňovala jsem se dívat na to, jak mi to sluší. Věděla jsem, že až budu velká, určitě chci mít spoustu šperků a krásných šatů a bot. V pubertě jsem ještě k tomu začala nosit kabelky. Z těch se stala moje nová vášeň doslova. Takto jsem chtěla všechny své vášně zkombinovat do nějakého jedinečného místa, kde by bylo možné koupit vše. A dala jsem si za cíl, že stůj co stůj, se mi to jednoho dne podaří. plísně a fasády

boj proti plísnímúčinné řešení proti plísním

Měla jsem štěstí…

Měla jsem štěstí. Jednoho dne jsem zdědila po jednom vzdáleném strýci prostory blízko města. Takže bylo jasné, co se s nimi stane. Začala jsem je předělávat na obchod s luxusním zbožím – tedy drahými šperky, hodinkami, kabelkami, botami i oblečením. Ale nechtěla jsem ho mít v takové hnusné díře. Prostory se musely předělat a začít se muselo už od fasády. Takže jsem si na to rozhodla objednat někoho profesionálního a speciálního. To vše jsem našla ve společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o., kterou jsem se rozhodla nakonec objednat. Tato společnost je jedinečná v tom, že plísně a fasády čistí speciální technikou. U té techniky používají pěnu, která se na fasádě dlouho udrží a ve výsledku tak zvyšuje čisticí účinek. Teď už ale k samotným následujícím postupům čištění. Mají na to velice promyšlený systém.

plísně a jejich likvidacecena odstranění plísní

V první etapě provedli…

V první etapě provedli mechanické a chemické čištění fasády, za pomocí tlakové vody s čisticí chemií Unisan, RID a HDD. Pokud si přejete, můžete mít i novou fasádní výmalbu po tomto kroku. Následuje druhá etapa, kde pracovníci použijí chemický nástřik. Ten musí setrvat po dobu 24 hodin. Pak se přechází k poslední etapě čištění. Tím je další chemické ošetření, tentokrát však se ošetří protiplísňovým nátěrem LSG. Tento nátěr je dokonce technologií 21. století, jeho životnost je dle slov pracovníků stoprocentní za normálních klimatických podmínek šest a více let.

Navíc společnost nabízí na čisticí a dezinfekční práce záruku dva roky. Takže kdybyste byli nespokojeni, můžete se jim bez obav ozvat, a oni určitě přijedou svoji práci napravit, nějak se domluvíte. Pracovníci mi také ochotně a dopodrobna vysvětlili, že nátěr LSG funguje tak, že uzavře fasádu, aby veškerá vlhkost, spady, organické usazeniny a plísně neměly nejmenší šanci se do fasády dostat. Tento nátěr by měl tedy vydržet několik let bez problému a dalších až dvanáct let plus minus ještě nějak fungovat. Svou práci odvedla tato firma skvěle, fasáda je jako nová, a tak mohu firmu jedině doporučit.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *