Když vás to nebaví, nepřemáhejte se!

928 0
výhľad cez čisté okná

Abych pravdu řekl, poté, co jsem se postavil na vlastní nohy a začal podnikat, na úklid jsem pořádně nesáhl. Znám spoustu věcí, kterým se budu raději věnovat a svůj čas strávím efektivněji, nežli s mopem nebo rozmývákem v ruce. Párkrát jsem zkusil umýt okna. Ale podle mě to byla skutečně ztráta času. Nejenže jsem se na tom nadřel jak mula, ale z navíc z výsledku jsem byl velmi zklamán.

Skoro bych řekl zděšen. Mám na tyto činnosti levé ruce a ani mě to nebaví. Nevidím proto jediný důvod, proč bych u sebe doma nebo v kanceláři měl takové věci dělat. Na běžné drobné úkony mám dlouholetou pracovnici, která toto má jako přivýdělek. A rozhodně si ztěžovat nemůže, protože tuto činnost zase ocením. Platím ji tedy nad poměry slušně. Těžší úkoly svěřuji skupině odborníků, která se zabývá mytí oken, která mi v současnosti pomáhá s mytím prosklených ploch a čištěním podlah a koberců v určitých pravidelných cyklech. Tyto činnosti provádí nejen u mě doma, ale také v kanceláři.

Už…

Už je tomu pár let, co jsem se obrátil na tuto specializovanou firmu, o níž jsem se dozvěděl, že se zabývá mytím oken a výloh. Firma Mytí oken Brno jezdí za klienty po celé České republice a vlastně i do zahraničí. Domluvit se s nimi na termínu a podrobnostech zakázky nebyl žádný problém. Komunikace probíhala velmi rychle.

Následně mě navštívila dvojice skutečně schopných lidí, kteří vědí, jak svou práci mají nejlépe odvést a mají svoje ověřené postupy. Nejdříve prosklené plochy pečlivě umyli čistým rozmývákem a následně vše důkladně setřeli pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedli leštění na sucho čistou bavlněnou plenou.

Díky…

Díky obrovským dlouholetým zkušenostem je vždy realizována vlastní kvalitní technologie tzv. triku suchého leštění. I když je to určitě fyzicky náročnější postup. Okna vyleští pouze na sucho, a tím je zaručeno, že okna zůstanou déle čistá. Společnost má spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra, jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění.

Při vlastním mytí skleněných ploch proto nesmí zůstat na oknech ani žádné zbytky starého leštidla. Hrozilo by reálné nebezpečí, že i staré leštidlo za čas vlivem povětrnostních podmínek vystoupí a jsou viditelné nevzhledné stopy a mapy po leštění. Společnost tímto způsobem zajišťuje mytí oken v jakoukoliv denní dobu po celý rok.

Mám již ověřeno, že po jejich zásahu jsou okna skutečně déle čistá, i když se v obou případech jedná o vysoce namáhané prostředí, co se provozu a vnějších i vnitřních podmínek týče. Nezdráhám se tedy firmu doporučit všem, kteří hledají úklidové služby. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *