Pele, sadze, smog jak to riešime my

1009 0
Profesionální mytí oken v Praze 9

 

Nebývam v meste, takže moje okná smog trápiť nemusí, ale v období peľov by som ich mohla umývať stále. Bývam na okraji Bratislavy a nikdy sa mi nedarí s oknami vyhrať tento boj na veľmi dlho. Mojou chybou asi je, že nemám rada špinavá okná, takže mi to jednoducho nedá a musím ich stoj čo stoj umyť. Aj keď by som na prácu mala veľa iných, aj dôležitejších, vecí, moje okná musia byť vždy krásne čisté. Veľa ma to ale vyčerpávalo, čoho si všimli aj moji priatelia. Poradili mi dohodnúť si na umývanie okien upratovaciu firmu. Najskôr mi to prišlo absurdné, ale zo zvedavosti som si ich pár našla. Jedna, priamo v Bratislave, dokonca ponúkala aj impregnáciu, po ktorej sa okná nemusia ešte dlhú dobu umývať vôbec. To viete, že ma to začalo lákať. Veľmi dlho som tiež neodolala. Išlo teda o profesionálne robotníky z umývanie okien.

Čistenie fasád, umývanie okien Bratislava, ktorá ku mne prišla s cieľom čistenia tých mojich zatratených okien. V umývaní boli rovnako starostliví ako ja, len im to išlo výrazne lepšie od ruky. Bola som prekvapená, ako si na práci dávali záležať. Najdôležitejším bodom bola ale už spomínaná nano impregnácia, tá sa nanášala iba na vonkajšiu stranu okien a mala zabrániť usadzovaniu nečistôt. Impregnácia síce nebola najlacnejšia, ale verte mi, že za to rozhodne stála.

Môžem Vám povedať, že impregnácia funguje naozaj báječne. Od tej doby som okná nemusela umývať vôbec. Myslím, že je to na mne aj poznať, ako veľmi sa mi uľavilo. Firma ma veľmi milo prekvapila a zbúrala moje predsudky o upratovacích firmách. Z ich práce som nadšená.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *