Vyzkoušejte strojovou metodu na Vaši podlahu. Čištění dlažby

768 0
čištění dlažby

Dobrý den, řekla jsem si, že napíšu recenzi na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., od které jsem si nechala vyčistit podlahu. Pracuji jako vedoucí v jedné prodejně s elektronikou. A už nějakou dobu jsme si říkali, že by nebylo vůbec od věci, kdybychom vyčistili naše podlahy, protože už na tom byly opravdu špatně. Ale s předešlou firmou jsme měli opravdu špatné zkušenosti, takže jsme se o to snažili starat sami. Jenže to se taky nemohlo stát dlouhodobým řešením, protože bylo na podlaze vidět, že je čím dál špinavější. Bylo potřeba na to někoho najít, ale nikoho dobrého jsme neznala a nikdo z kolegů taky ne. Takže jsem byla odkázaná na internet, kde jsem prolézala všechno možné na téma čištění dlažby.

stará podlaha a jak ji obnovitobnova zašlé podlahyhloubkové vyčištění podlahy

Zanedlouho jsem narazila na…čištění dlažby

Zanedlouho jsem narazila na zmíněnou úklidovou firmu a zaměřila už jsem se jen na ni. Měla opravdu vynikající recenze a na všech diskusních fórech o nich psali opravdu dobře, z čehož jsem byla nadšená, že mají s někým dobré zkušenosti alespoň lidé na internetu. Tak jsem jim zavolala a vše s nimi domluvila. A byla jsem s jejich prací opravdu moc spokojená a kolegové taky. Dále mi doporučili nechat si podlahu zakonzervovat. Nanesli matný vosk, po kterém podlaha vypadala ještě lépe a výhodou byl i protiskluzový efekt. Z výsledku jejich práce jsem naprosto nadšená. Vše proběhlo tak, jak mělo a zaměstnanci byli navíc velmi milí a ochotní. Což je určitě obrovskou výhodou, protože nerada pracuji s někým, kdo je nepříjemný nebo je s nimi horší domluva, i když nabízí dobré služby. Čištění dlažby

neagresivní chemie na podlahyschopná firma na čištění podlahpodlaha a zvláštnosti její údržby

Celkově není nic, co bych jim mohla vytknout…

Celkově není nic, co bych jim mohla vytknout. Někoho možná zaskočí jejich cena, ale odvedli fakt vynikající práci, takže nemám s tím žádný problém. Dokud jsem s produktem či servisem spokojená, jsem pro to si za to připlatit, navíc po jejich vyčištění zůstala podlaha ve skvělém stavu opravdu dlouho, takže pro nás je velmi jednoduché ji udržovat čistou. Takže pokud hledáte někoho na čištění podlah, tak u této firmy budete skutečně na správné adrese. A nabízí i celou řadu dalších služeb, které do budoucna rozhodně budeme využívat. K jejich službám totiž dále patří i čištění koberců, mytí oken a výloh a odstraňování plísní a graffiti. A jsem si jistá, že to bude stejně kvalitní, jako je jejich čištění podlah. A na nikoho jiného se určitě obracet nebudeme. Tady to vše máme pod jednou střechou se zárukou kvality. A jejich služby navíc realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

aby podlaha vydržela dlouho jako novákartáčování podlahyzašlá podlaha a co s ní

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *