Lidé, kteří skutečně umí pomoci.

961 0
Umývání oken

Když se moje žena ocitla po autonehodě na vozíku, musel jsem převzít větší část jejích rolí v domácnosti. Jenže kvůli časové zaneprázdněnosti a starostem v práci jsem již doma často neměl na to, abych ještě vzal do ruky vysavač nebo hadr a pomohl své ženě s Umýváním oken. Ta se mezitím spoustu věcí naučila dělat i alternativně, jenže na mytí prosklených částí domu a oken byla krátká. Po dlouhých diskuzích jsme se dohodli, že bude nejlepším řešením, když tuto činnost necháme na povolanějších, byť to bude něco stát.

Vzhledem k tomu, že jsme vůbec nevěděli, na koho se můžeme s důvěrou obrátit, sedli jsme si k počítači a hledali takovou firmu, která by se tohoto úkolu zhostila. A tak jsme se podle recenzí rozhodli obrátit na firmu. Měla samé dobré reference, tak jsme se rozhodli pro ně, i když nebyli zrovna nejlevnější. Ale přece jenom ta cena nebyla tak neúnosná, že bychom se měli chytat za hlavu, kdyby to nedopadlo podle našich představ. Ale tato firma opravdu předčila naše očekávání.

Práci…

Práci provedli rychle a bez nejmenších komplikací. A okna byla skutečně nádherně umytá. Udělali na nás skutečně ten nejlepší dojem. Pro ty, kteří hledají kvalitní servis na mytí oken, tak tato společnost je jasná volba, protože my se s nikým lepším, kdo nabízí mytí oken, dosud nesetkali. A už ani nesetkáme, protože se na nikoho jiného s mytím oken rozhodně obracet nebudeme. Totiž zařídí vše, co potřebujeme. Doufáme, že přidáním této naší zkušenosti pomůžeme ve výběru ostatním, kteří poptávají mytí oken a jiných úklidových služeb.

Co…

Co bych ještě chtěl zmínit, je to, že nabízí i řadu dalších služeb, takže pokud poptáváte i něco jiného, jako třeba čištění koberců nebo podlah, tak se opět můžete obrátit na ně. Protože věříme, že jejich ostatní služby jsou stejně kvalitní. My od té doby začali doma využívat i jejich čištění koberců a je to stejně kvalitní, jako jejich mytí oken. Jsme s nimi spokojeni v každém ohledu a opravdu je můžeme jedině doporučit. Zaměstnanci jsou navíc velice milí a byla radost s nimi spolupracovat. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *