Reprezentatívne čisté priestory

1052 0
ako vyleštiť okná

 

V našej kancelárskej budove sídli niekoľko významných spoločností. Iste si túto budovu vybrali tiež preto, aby ich firmy mali reprezentatívne zázemie. Preto je okrem obvyklej údržby domu našou úlohou zabezpečiť aj čistotu priestorov. Jednou z upratovacích služieb, ktorú musíme zabezpečiť, je umývanie okien. S touto povinnosťou sme nedávno mali starosti. Upratovacia firma, ktorá sa nám o umývanie okien starala už niekoľko rokov, prestala tieto svoje služby poskytovať. Museli sme sa poobzerať po inej, ktorá by ju plnohodnotne nahradila.

 

 

Predovšetkým sme museli vyhľadať niekoho, kto sa zaoberá výškovými prácami, pretože okná našej budovy nemožno umyť klasicky, sú na to príliš veľká a ťažká. Nakoniec sme kontaktovali firmu, ktorá sa špecializuje na výškové umývanie okien. Má potrebné certifikácie, vybavenie a zamestnanci sú patrične vyškolení. Musím povedať, že na mňa ich práca zapôsobila dokonca oveľa lepšie ako práca predchádzajúcej firmy, s ktorou sme boli tiež spokojní. Ale až teraz sme mohli vidieť, ako pracujú skutoční profesionáli. Nikdy sa neoneskorili s príchodom, vždy sa na nich môžeme spoľahnúť, svoju prácu odvádzajú zodpovedne a veľmi kvalitne.

 

 

Okná umyté vydržia oveľa dlhšie čisté a po umytí sa oveľa viac lesknú. Vyzerá to, že je to vďaka tomu, že používajú taký trik – leštenie na sucho. Nepoužívajú žiadne leštidlá, ktorá spôsobujú, že sa na sklo prichytáva prach. Leštidlá za sebou tiež nechávajú šmuhy. Oproti tomu leštením na sucho bavlnenou handrou docieli vždy perfektný lesk a čistotu. S novou upratovaciu firmou sme jednoznačne spokojní. Nemusíme na nich dohliadať a rovnako máme vždy istotu, že práca bude skvele odvedená.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *