Když chcete být nejlepší, musíte ze sebe to nejlepší také dostat.

899 0
Výškové mytí oken

V posledních letech se náš market stává stále úspěšnějším. Jako oblastní vedoucí se s pomocí mého týmu staráme o každodenní chod obchodu. Mezi naše každodenní činnosti samozřejmě patří také péče o vnitřní i okolní přilehlé prostory obchodu. Úklidové služby zajišťují naši zaměstnanci, nicméně s některými oblasti úklidu si rozhodně lépe poradí specializovaní pracovníci. Mám na mysli prosklené části a okna celé budovy, kterých je opravdu hodně a v některých případech jsou pro naše pracovníky hůře dostupné. Aby tedy bylo možné dodržet vysoké standardy i v této oblasti, bylo nezbytné si najmout profesionály.

Když jsme vybírali úklidové pracovníky, se kterými budeme v následujících letech spolupracovat. Neměli jsme s nikým osobní zkušenost. Byli jsme odkázáni na hledání na internetu. Po několikahodinové diskuzi jsme se shodli, že volbou číslo jedna bude firma. Měla totiž opravdu nejlepší reference, lidi o ní psali, že je na ni opravdu spolehnutí a odvádí vynikající práci. Tak jsme jim zavolali a domluvili se s nimi na termínu, kalkulaci a všech ostatních náležitostech.

A všichni…

A všichni jsme s nimi byli opravdu moc spokojení. Práci měli hotovou rychle a okna a veškeré prosklené povrchy vyčistili opravdu tak, že se v nich člověk viděl jako v zrcadle. A vůbec jim nedělalo problém, že byl v mnoha případech k oknům omezený přístup. Dále na okna nanesli GlasProtect – GSP, což je impregnace na sklo s účinkem proti špíně a vodě. Takže se okna potom tolik nešpiní a vydrží čistá dlouho, což je pro nás velice důležité a výhodné.

Zaměstnanci byli navíc velmi milí a pečliví a měli všechno předem do detailu naplánováno, takže se nestalo, že by docházelo k jakýmkoli problémům. S touto firmou a jejích službou mytí oken jsme byli velmi spokojeni a můžeme ji více než vřele doporučit. Po jejich první návštěvě jsme si domluvili servisní mytí v cyklech jednou měsíčně. A do budoucna přemýšlíme, že využijeme i jiné jejich služby. Například takové strojové mytí podlah, které zbaví povrch veškeré zanesené špíny a zárodků bakterií, by se jednou za čas použít také hodilo.

Jediné…

Jediné, co by se jim dalo mírně vytknout, je cena jejich služeb. Nepatří totiž mezi úplně nejlevnější firmy, které byste si na práci tohoto druhu mohli najmout na Výškové mytí oken, ale zase musím říct, že svou práci odvádí opravdu skvěle. A my rozhodně patříme do té skupiny, kteří si rádi připlatí a budou mít záruku skutečné kvality, než by si pořídili něco levného, co nebude mít zdaleka takový efekt.

Navíc mohu říci, že okna vydržela čistá opravdu dlouho, takže cena je v tomto případě jen drobnost. Navíc se zaměstnanci je opravdu vynikající domluva. Takže za mě tuto firmu mohu jedině doporučit. Jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich internetové stránky či je neváhejte kontaktovat na uvedeném telefonním čísle. Určitě vám rádi zodpoví všechny vaše dotazy a dobře poradí. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *