Udržovat podlahu čistou, není vždy jednoduché

1148 0
Čištění podlah

Dobrý den, řekla jsem si, že napíšu recenzi na úklidovou firmu, od které jsem si nechala vyčistit podlahu. Jsem vedoucí v jedné prodejně s keramikou, kde jsme si vždy dávali velmi záležet na vzhledu interiéru. Nejenom proto, že i hezký interiér je dobrou reklamou, ale taky i proto, že naše výrobky opravdu nepatří k nejlevnějším. Takže podle toho musí vypadat i naše prodejna.

A v poslední době jsem měla pocit, že podlahy už nevypadají tak perfektně, jako zbytek naší prodejny. Ale ty podlahy už bylo potřeba nechat opravdu pořádně a kvalitně vyčistit. Tak jsme se rozhodli, že bude nejlepší se obrátit na někoho zabývající se Čištěním podlah. Jenže bohužel jsem žádnou neznala. Takže jsem byla odkázaná na internet, kde jsem prolézala všechno možné.

Zanedlouho…

Zanedlouho jsem narazila na úklidovou firmu a zaměřila už jsem se jen na ni. Měla opravdu vynikající recenze a na všech diskusních fórech o nich psali opravdu dobře, z čehož jsem byla nadšená, že mají s někým dobré zkušenosti alespoň lidé na internetu. Tak jsem jim zavolala a vše s nimi domluvila. A byla jsem s jejich prací opravdu moc spokojená a majitel ještě víc.

Podlaha byla jako nová. Dále mi doporučili nechat si podlahu zakonzervovat. Nanesli matný vosk, po kterém podlaha vypadala ještě lépe a výhodou byl i protiskluzový efekt. Což je pro naši práci v našem oboru velká výhra. Z výsledku jejich práce jsem naprosto nadšená, vše proběhlo tak jak mělo a zaměstnanci byli navíc velmi milý a ochotní, což je určitě obrovskou výhodou, protože nerada pracuju s někým, kdo je nepříjemný nebo je s nimi horší domluva, i když nabízí dobré služby.

Celkově…

Celkově není nic, co bych jim mohla vytknout. Někoho možná zaskočí jejich cena, ale odvedli fakt vynikající práci, takže nemám s tím žádný problém. Dokud jsem s prací firmy spokojená, jsem ochotná si za to připlatit, navíc po jejich vyčištění zůstala podlaha ve skvělém stavu opravdu dlouho, takže se to ve výsledku vyplatilo i finančně a my s udržováním podlahy máme s kolegy už mnohem méně práce, což je pro nás snad největší výhra. Takže pokud hledáte někoho, kdo by vám opravdu dobře vyčistit podlahu, tak doporučuji tuto firmu.

A nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb a realizují je nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Jen se nesmíte nechat odradit cenou jejich služeb. Je sice pravda, že firma opravdu nepatří k těm nejlevnějším, ale rozhodně patří k těm nejlepším. Proto touto investicí rozhodně neprohloupíte. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *