Čistá podlaha na první pohled. Zkušenosti s betonových podlah mytím

806 0
betonových podlah mytím

Součástí naší kavárny je taková větší místnost, kterou často pronajímáme. Lidé u nás pořádají různé vernisáže nebo přednášky na různá témata o cestování, ekologii, filozofii… Témat je mnoho. Nicméně provoz je tu poměrně velký, takže je pochopitelně potřeba zejména pravidelně udržovat podlahu. A i když se snažíme ji pravidelně udržovat, tak jsme měli pocit, že poslední dobou už nevypadá tak dobře. Dlouho jsme už přemýšleli, že objednáme nějaké profesionální čištění, ale dlouho jsme váhali. Rozhodující pro nás potom bylo, když mě požádal kamarád, jestli by u nás mohl pořádat vernisáž s fotkami ze svých cest po Jižní Americe. Sama jsem chtěla výstavu vidět. Tak jsem pochopitelně souhlasila. A protože je to dobrý kamarád a věděla jsem, že mu na tom velmi záleží, tak jsem chtěla, aby naše místnost pro něj vypadala co nejlépe. betonových podlah mytím

jak obnovit podlahuna co si dávat pozor při mytílevné čištění podlah

A tak jsem hned zasedla…

A tak jsem hned zasedla k internetu a hledala úklidovou firmu, která by měla s betonových podlah mytím a čištěním zkušenosti a zároveň by měli pozitivní recenze. Nakonec jsem narazila na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., o které jsem si něco málo přečetla. Prakticky hned jsem se rozhodla, že to je ta správná firma, kterou určitě chceme objednat. Na jejich stránkách jsem se totiž dozvěděla, že kromě mytí a voskování podlah nabízí i čištění koberců, mytí oken, včetně mytí oken ve výškách, čištění fasád, odstraňování graffiti, odstraňování plísní a mnoho dalších. U jejich služby mytí podlah mě zaujalo to, že inzerovali, že skoro vždycky používají zásaditou čisticí chemii. Ta je k podlahám velmi šetrná, ale přitom je velmi účinná. To, že je potom podlaha omyta čistou vodou, aby byla došlo k netrualizaci, to je samozřejmost.

rychlé vyčištění podlahykvalitní čištění podlahymytí pomocí kotoučového stroje

Také mě ale zaujala možnost…

Také mě ale zaujala možnost nechat si podlahu navoskovat, a to pomocí průmyslového polymeru. Této službě se říká nanesení fluatace a díky tomuto si můžete být jistí, že vaše podlaha bude ochráněna naprosto dokonale od dalšího ničení a znečištění, vosk navíc dodá podlaze lesk a má mírné protiskluzové účinky. Toto vše nás zaujalo natolik, že jsme firmu rovnou oslovili a domluvili si termín čištění. Pracovník k nám přijel v přesně smluvený čas a bez jakéhokoli okolkování se pustil rovnou do práce. Odvedl skvělou práci.

K čištění používají kotoučový stroj s kartáčem, jehož vlákna jsou schopna se dostat i do spár v podlaze. Ale zároveň jsou tato vlákna natolik jemná, že vaši podlahu nepoškodí, nepoškrábou, nic. Pracovníci odvedli opravdu skvělou práci, nikdy jsem na naši podlahu nebyla víc pyšná a pro mě už bylo vše připraveno na vernisáž. Po této zkušenosti bych chtěla všem úklidovou firmu doporučit, doporučuji se podívat na jejich internetové stránky, kde se dozvíte více podrobností o jednotlivých nabízených službách – věřím, že zde určitě najdete to, co potřebujete.

použití kyselé chemie na podlahypoužití zásadité chemie na podlahyodstranění vápenatých závojů

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *