Špička mezi metodami čištění podlah

746 0
Odstranění černých šmouh z podlahy

Pracuji v obchodě s kabelkami a řešeno naprosto narovinu, naše zboží rozhodně není levné. A podle toho taky musí vypadat i naše prodejna, vše musí působit hodně dobře a profesionálně. Jenže podlahy už nám v tak luxusním stavu opravdu nepřipadaly. Tak jsme se na to jednou pořádně vrhli, ale naše snaha nebyla skoro vůbec poznat. Ale bylo potřeba ty podlahy už opravdu vyčistit, už vypadaly doopravdy hodně bídně.

Nakonec jsem se rozhodla, že na to nechám najmout úklidovou firmu. Ale s žádnou jsem doposud neměla žádné zkušenosti a nikdo z mých kolegů také ne, tak jsem byla odkázaná pouze na recenze na internetu. Nechtěla jsem někoho, aniž bych si ověřila, že odvádí dobrou práci. A po přečtení několika fór a narazila na úklidovou firmu, která nabízí strojové čištění podlah a měla opravdu vynikající ohlasy.

Byla…

Byla to samá pozitivní recenze, ani jedna špatná a navíc jsem taky zjistila, že nabízí i Odstranění černých šmouh z podlahy, tak jsem usoudila, že budou opravdu dobří, když toho tolik nabízejí a je po nich taková poptávka. Takže jsem jim zavolala a domluvila a společně jsme se domluvili na termínu a finančním plánu. Nebylo to sice nejlevnější, ale vsázel jsem na to, že se to vyplatí, když je všichni tolik vychvalovali.

Nedělalo jim potíže přijet ve večerních hodinách, až bude obchod úplně zavřený a my tak nepřišly o tržbu. Jejich ochotný přístup se mi velmi líbil a s výkonem jejich práce jsem byla nadmíru spokojená. Zaměstnanci předvedli precizní práci a po nečistotách nezůstaly jediné stopy. Dále mi doporučili pravidelné čištění, protože je zde velká frekventovanost osob a bylo by lepší ji čistit každého půl roku.

Nijak…

Nijak příliš mě přemlouvat nemuseli, vlastně to ani nedělali, protože jsem okamžitě ráda souhlasila, protože jsem s nimi byla ve všech směrech velice spokojená. Dále jsem si od nich nechal podlahu i navoskovat hlavně kvůli protiskluzovému efektu, který ocenili všichni další zaměstnanci. Za mě mohu tuto společnost všem jedině doporučit, protože úklidových firem je spousta a najít mezi nimi tu, která skutečně odvede kvalitní práci, není snadné, protože jich je na trhu hodně.

Dále bych chtěl také vyzdvihnout chování zaměstnanců – byli velice milí a ochotní a byla s nimi efektní domluva. To je jeden z dalších faktorů, proč tuto firmu musím doporučit. Protože jsme byli opravdu moc spokojení. A všechny tyto služby nerealizují jen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *