Na péči o dům mě neužije, proto mám najaté profesionály

1207 0
mytí výloh

Nemohla jsem se dočkat, až nebudu muset v domácnosti hnout ani prstem. Raději se pohybuji v terénu a doma mě moc neužije. Nerada vařím, nerada předepírám nebo žehlím, nerada uklízím a co nemám zvlášť ráda, je mytí oken. A těch máme v domě mnoho. A tak jsem doufala a stále doufám, že naše podnikání dospěje do takového bodu, kdy na všechno v domácnosti budeme mít pomocnou sílu. I co se týče zahradních prací. Prozatím se musím spokojit s tím, že práci okolo zahrady a většinou i vaření musím zastat sama, případně manžel. A jsem tomu moc ráda, že právě ta má nejméně oblíbená činnost, a tou je mytí oken, už mě od minulého měsíce míjí. Svěřili jsme je totiž profesionálům. Mytí výloh

mytí oken v domácnostechkompletní mytí okenmytí prosklených ploch

Zjistila jsem, že…

Zjistila jsem, že služba mytí oken je nejčastěji vyhledávanou úklidovou činností. Někdo má okna těžko přístupná, ve výškách, má nějaký problém či handicap, nebo prostě tuto činnost nemá rád, jako já. A myslím, že dělají dobře, když raději volí profesionální mytí úklidovou firmou. Pravidelné mytí oken Vás rozhodně nezruinuje a Vaše okna budou dokonale čistá a lesklá. Některé firmy nabízejí také čištění žaluzií, venkovních rolet či markýz. Službu mytí oken v domácnostech zákazníci většinou poptávají na jaře a na podzim. Pro mytí oken a prosklených ploch je však třeba, aby se vnější teploty pohybovaly nad nulou.

mytí skelmytí oken a dveřímytí oken ambulance

V Brně například okna…

V Brně například okna a výklady skvěle myje úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Používají jednoduchý způsob mytí oken za použití stěrky. Nejprve okna důkladně umyjí napěněným rozmyvákem a následně stáhnou gumovou stěrkou. Na závěr okna vyleští suchou bavlněnou plenou. Tato jednoduchá technika zaručí dlouho krásná a čistá okna. Zaměstnanci firmy nepoužívají žádné lešticí přípravky ve spreji. Tyto prostředky totiž časem přitahují prach, který více ulpívá na skleněných plochách. Mnoho lidí tuto skutečnost nezná a okna tak musí mýt častěji.

mytí oken ordinacejak mít zářivě čistá oknajak kvalitně vyčistit okna

Velkou výhodou je…mytí výloh

Velkou výhodou na vnější těžko dostupné ploše je nano-technologický nástřik GLS, který zabrání špinění oken. GLS funguje na principu lotosového efektu, kdy se špína společně s vodou spojuje do malých kuliček, které jsou vlivem gravitace či větrem odfouknuty pryč. Přestože je GLS nástřik dražší, vyplatí se především na větších a těžko přístupných plochách. Po dobu minimálně pěti let nemusíte zajišťovat vnější mytí výloh. Já jsem si tuto nano impregnaci také nechala na okna nanést. Sice je to teprve měsíc, ale okna vypadají stále moc pěkně. Jako by nás pracovníci navštívili včera. Řekla bych, že se jejich služby skutečně vyplatí. Nemusíte se pak o nic starat.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *