Zajistí jak krásný vzhled podlah, tak i bezpečí

1198 0
Čištění podlah po stavbě

Nedávno jsem čistou náhodou na internetu objevila na firmu, která čistí koberce a podlahy všeho druhu. Dočetla jsem se, že firma nabízí službu strojové čištění a voskování podlah a používá na čištění kotoučové stroje. Měla opravdu vynikající reference, tak jsme se rozhodli, že se obrátíme právě na ně, protože se nerada obracím na někoho, u koho vůbec nevím, co mám čekat.

Ale s těmito recenzemi jsem měla nějakou záruku, že to bude dobrá investice. Hledali jsme totiž někoho na čištění a voskování podlah. Naše dcera totiž měla těžký úraz a asi dva měsíce alespoň teď bude o berlích. Takže jsme se snažili jí to doma co nejvíce ulehčit. Takže základem bylo, aby podlaha neklouzala. A voskovat špinavou podlahu je nesmysl, že ano.

Tak…

Tak jsme hledali někoho, kdo nabízí obojí. Proto jsem už nijak dál neotálela a kontaktovala jejich lidi a vysvětlila jim, o co máme zájem. Domlouvalo se mi s nimi dobře, protože byli hrozně milí. Potom jsme se domluvili se na dni a čase, hned druhý den mi poslali finanční návrh, který jsme odsouhlasili a už jsme jen čekali na den čištění. A překvapená jsem byla nejen já, ale i manžel. Protože po jejich práci se podlaha leskla a zářila, jako by byla úplně nová a ne vyčištěná.

Použili poté matný vosk, který nanášeli za pomoci speciálního stroje, a to ve dvou vrstvách. To prý zajistí navíc i to, že povrch zůstane v dobrém stavu dlouho a další úklid potom probíhá bez větší námahy. A to musím potvrdit, protože teď podlahu stač jednou za čas přetřít a stále vypadá jako nová. A tolik neklouže, takže to splnilo všechny požadavky, které jsme na tuto službu měli.

Proto…

Proto bych chtěla všem tuto úklidovou společnost doporučit, protože rozhodně nebudete zklamaní a budete mít co dočinění s velmi seriózní firmou, která splní veškeré vaše požadavky do všech podrobností. Jejich zaměstnanci jsou navíc velmi milý a ochotní, takže nebudete muset čelit nepříjemnému personálu, který se občas u některých firem vyskytuje. A co víc si přát, než když se vám dostane kvalitního servisu a i příjemného vystupování? Dle mého názoru nic.

Mě osobně vždy dokáže zkazit náladu, když musím pracovat nebo obchodovat s nepříjemnými lidmi. Ale tady se vám to rozhodně nestane. Tady jsou skutečně profesionální po všech stránkách. A nabízí toho opravdu hodně jako Čištění podlah po stavbě. A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají opravdu široké pole působnosti. Pokud chcete vědět více, podívejte se na jejich internetové stránky. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *