S podlahou si už nemusíte dělat starosti

1233 0
Mytí silně znečištěných podlah

Každý chce mít hezký a udržovaný domov nebo pracoviště a k tomu určitě patří i čistá podlaha. Proto se jejím čištění zabýváme i u nás. Mytí silně znečištěných podlah realizujeme pomocí strojové metody a používáme konkrétně kotoučový stroj, který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie.

Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy.

Tento…

Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využíváme k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Po důkladném vyčištění podlahy strojovým mytím je důležité podlahu ošetřit polymerovým voskem tzv. fluatační nátěr. Voskování podlah je vhodné na linoleum, marmoleum, lakované parkety a další druhy měkkých pevných podlah.

Díky voskování podlah nejen lépe vypadá, ale také déle vydrží a získá protiskluzový povrch. Dobře udržovaná podlaha zkrátka dokáže zlepšit celkový dojem z interiéru. Polymerový vosk nanášíme ve dvou a třech vrstvách, aby vznikl jednolitý povrch, který zabrání nečistotám, aby se nedostaly hluboko do struktury podlahy a nepoškodily ji. Na každý typ povrchu se hodí jiný vosk a naši odborní pracovníci vždy zvolí vyhovující vosk na ošetřovanou podlahu.

K voskování…

K voskování podlah používáme vysoce kvalitní vosky, které zajistí, že Vaše podlaha bude vypadat dobře ještě dlouho po jejím ošetření. Četnost voskování podlahy velmi záleží na umístění a namáhavosti podlahy. Na podlahu dáváme převážně vosk, který je v pololesku nebo matu. Zanedbat voskování podlahy se nevyplatí. Kompletní rekonstrukce zanedbané podlahy totiž může sahat do částky, za kterou byste si pořídili podlahu novou. Voskování podlah doporučujeme vždy po strojovém vyčištění.

Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v jednom bytě, kde klientka si na světlou podlahu vyklopila tekutou čokoládu z fondue. Snažila se to vyčistit, ale vůbec jí to nešlo, v rýhách podlahy to bylo pořád vidět. A tak se rozhodla využít našich služeb. A pro nás to nebyl vůbec žádný problém. Jsme rádi, že byla s naší prací spokojená. A SERVIS LIPKA, s.r.o. 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *