Na pořádné a vyčištění a vyleštění oken je potřeba pořádná fyzická síla

1053 0
okna mytí

Naše firma se snaží svým zákazníkům poskytovat ty nejlepší možné služby, jaké jsou dnes dostupné a reálné. Proto neustále sledujeme nové trendy a zdokonalujeme naše služby. Abychom nenabízeli zastaralé a přeživší metody. Jaký smysl má nabízet něco, o čem víte, že není nejlepší? Samozřejmě, že žádný. Když se už něco dělá, má se to dělat pořádně. I náš přístup je jeden z mnoha faktorů, proč dokážeme uspokojit nejen trh na v České republice a na Slovensku. Ale i v Rakousku a v Německu.
Je také potřeba připomenout, že mezi spokojené klienty patří nejen velké obchodní řetězce, firmy, zdravotnická či kulturní zařízení. Ale i majitelé menších obchodů, hospůdek nebo drobní majitelé domů, bytů a ostatních menších nemovitostí. Nabízíme naše služby všem zákazníkům, kteří o ně požádají. Úklidová činnost této firmy je plně zaměřena na prvotřídní kvalitu a nejvyšší efektivnost, která zodpovědně směřuje ke každému zákazníkovi.

Vlastní…

Vlastní firemní technologie mytí skel zásadně spočívá v používání nejkvalitnějších značkových mycích a čisticích prostředků a pomůcek. A to včetně profesionálního využití této technologie i ve výškách. Následné okna mytí spočívá v tzv. triku suchého leštění, což je další firemní zkvalitnění technologie. Neboť v této fázi použití leštidel by znamenalo nebezpečí v podobě šmouh a nevzhledných stop po leštidlech.
Které brzy, vlivem povětrnostních vlivů prostupují na povrch skleněných ploch a znehodnocují tak sebekvalitněji provedenou metodu leštění. Závěrečná nabídka nanesení hydrofobní nanovrstvy, která účinně chrání vaše skla před všemi vlivy počasí. A která výrazně prodlužuje životnost takto ošetřených skel, je ve skutečnosti velmi ekonomické řešení. Neboť se podstatně sníží náklady na další mytí a čištění těchto frekventovaných ploch.

Tato…

Tato nešpinavá úprava skel  totiž spolehlivě odvádí špínu nabalenou v kapkách vody bez toho, aby zanechala jakékoliv stopy. Životnost a funkčnost této hydrofobní impregnace GlasProtect je až 5 let a po celou dobu není potřeba vynakládat finanční prostředky za čistící a mycí přípravky. Ale stačí okna omývat pouze čistou vodou. Nanovrstva účinně chrání skleněné plochy před nepříznivým UV zářením a spolehlivě zabrání usazování rzi, mechům, vodnímu kameni. A ostatním nečistotám na takto ošetřených prosklených plochách.
To ocenila i naše zákaznice, která potřebovala důkladně umýt okna ve svém novém bytě. Zrovna se přistěhovala a byt potřeboval po rekonstrukci. A po té je zase vždy potřeba udělat pořádný úklid. A s mytím oken se obrátila na nás. A to jsme jí samozřejmě zajistili. Skla bylo sice potřeb leštit delší dobu, ale i tak se nám je podařilo bez problémů vyčistit. A SERVIS LIPKA, s.r.o.


Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *