Jen u nás totiž získáte perfektní výsledek

939 0
Čištění fasády Pardubice

Mytí oken je určitě jednou z úklidových záležitostí, kterou je lepší přenechávat profesionálům. Protože pouze díky profesionální technologii, kosmetice a zkušenostem mohou být vaše okna dokonalá. A proto jej nabízíme i v naší firmě.  Mytí oken nemá spousta lidí v oblibě a díky tomu je čistí pouze zběžně a díky tomu se na ně neustále usazují nějaké nečistoty. Následkem toho jsou pak okna často špinavá, ukládá se na nich čím dál více špíny zvenčí. Takže když se poté jednou člověk následně odhodlá, že by je umyl, tak poté stejně běžným mytím poté nejsou tak čisté, jak by si představoval. Proto je lepší tento složitý úkol lepší nechat na nás, protože disponujeme jak kvalitními čisticími prostředky. Které většinou běžně nekoupíte v obchodech, a také proškolenými zaměstnanci, pro které není mytí oken ve výškách žádnou překážkou.

Pro…

Pro kvalitní provedení mytí oken je vždy důležité perfektně umýt celou plochu okna včetně jeho rámů a parapetů. Naše technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedou leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. Díky obrovským dlouholetým zkušenostem je vždy realizována vlastní kvalitní technologie tzv. triku suchého leštění. Pro zásadní firemní důraz na kvalitu provádění úklidových služeb proto nikdy pracovníci nepoužívají leštící přípravky. I když je to určitě fyzicky náročnější postup, okna vyleští pouze na sucho a tím je zaručeno, že okna zůstanou déle čistá.  Společnost má spolehlivě ověřeno, že při použití leštících přípravků za mokra, jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění.

A…

A to je také jeden z dalších problémů, co se často stává, když si lidé leští okna. Mají na oknech šmouhy a myslí si, že čím více leštícího přípravku na okna použijí, tak okna budou lesklejší. Ale bohužel, bude tam jen čím dál více nežádoucích šmouh. Naší poslední zakázkou bylo mytí oken v bytě mladého páru, kteří si předělávali interiér a chtěli poté provést i pořádný úklid. A s mytím a leštěním oken se už obrátili na nás. Pro naše zaměstnance to nebyl žádný problém, protože jsou zvyklý pracovat ve špatně přístupných místech a ve výškách. Proto okna vyčistili bez problému a naši zákazníci byli velice spokojeni. Naše mytí fasád nenabízíme pouze po území České republiky, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu. A jelikož dokážeme uspokojit i tyto zahraniční trhy, troufáme si tvrdit, že nabízíme nejlepší možnou kvalitu. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *