Krásná podlaha je i čistá podlaha

804 0
čištění betonové podlahy

Dobrý den, řekla jsem si, že napíšu recenzi na úklidovou firmu, od které jsem si nechala vyčistit podlahu. Jsem majitelkou kloboučnictví, kde klobouky prodáváme a i šijeme na míru. Ano dnes to není úplně v módě, ale ten v naší rodině to byla tradice po několik generací a já ji nechtěla přetrhávat. Navíc jsem ten obchod vždycky měla moc ráda. Ale podlahy se mi v poslední době nezdály úplně v nejlepším stavu. Snažila jsem se je pořádně vyčistit, ale pořád byla taková zašlá. Bylo mi jasné, že pro kýžený výsledek budou potřeba profesionálové. Tak jsem si na to zavolala úklidovou firmu. Hledala jsem dlouho na internetu, abych si pořádně pročetla všechny recenze a diskuze, aby to nebyly zbytečně vyhozené peníze. A nakonec jsem se obrátila na úklidovou firmu.  Měla skvělé reference, a tak jsem si říkala, že to bude to pravé. Lidi o nich psali vážně dobře.

Tak…

Tak jsem jim zavolala a vše s nimi domluvila. A byla jsem s jejich prací opravdu moc spokojená. Podlaha byla nádherně vyčištěná, skutečně prokoukla. Dále mi doporučili nechat si podlahu zakonzervovat. Nanesli matný vosk, po kterém podlaha vypadala ještě lépe a výhodou byl i protiskluzový efekt. Z výsledku jejich práce jsem naprosto nadšená, vše proběhlo tak jak mělo a zaměstnanci byli navíc velmi milý a ochotní. Což je určitě obrovskou výhodou, protože nerada pracuju s někým, kdo je nepříjemný nebo je s nimi horší domluva, i když nabízí dobré služby. Celkově není nic, co bych jim mohla vytknout. Někoho možná zaskočí jejich cena, ale odvedli fakt vynikající práci, takže já nemám s tím žádný problém. Dokud jsem s produktem či servisem spokojená, jsem pro to si za to připlatit. A když si to tak vezmu, po jejich vyčištění zůstala podlaha ve skvělém stavu opravdu dlouho, takže se to ve výsledku vyplatilo i finančně.

Já…

Já už s jejím udržováním nemám prakticky žádnou práci a pořád vypadá skvěle, takže za sebe mohu tuto firmu jedině doporučit. Navíc když používají drahé stroje a čisticí prostředky, tak člověk nemůže čekat, že to bude levné. Nabízejí i celou řadu dalších služeb jako je například čištění koberců, umývání oken a výloh, odstraňování plísní a graffiti. Takže je vidět, že se ve svém oboru opravdu vyznají, mají široké pole působnosti. Takže až budu do budoucna potřebovat čištění betonové podlahy, určitě se obrátím pouze na ně. A své služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A když je někdo žádaný i v zahraničí, tak zkrátka musí být dobrý. Já jsem spokojená po všech ohledech a neměnila bych. Na takovou kvalitu se totiž snadno zvyká. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *