Strojové čištění se o vše postará

791 0
mytí betonové podlahy

Měli jsme doma hodně višní, a tak jsme si řekli, že z toho zkusíme udělat domácí višňový sirup. Nápad to byl sice dobrý, ale bohužel už tak moc dobře nedopadl. Protože když jsme ho z kastrolu přelévali do lahve, tak se nám vylil. A protože máme v kuchyni bílé parkety, tak se to čistilo vážně blbě. V těch jemných záhybech plavoučky to bylo stále vidět. A ať jsem dělala co jsem dělala, tak to tam pořád zůstávalo.

A už jsem nevěděla, co mám dělat, abych to z toho dostala pryč. Je pravda, že to sice nebyla na kilometry do očí bijící skvrna, ale i tak mi to vadilo, protože když se člověk na tu podlahu zadíval, tak to prostě vidět bylo. A já jsem na tyto věci prostě pes, chcu to mít v pořádku do detailu. A ani přítel si s tím nevěděl rady. Tak jsme si řekli, že si na to někoho najmeme.

Ale…

Ale doteď jsme si nikdy úklidovou firmu na nic nenajímali, tak jsme nevěděli, komu zavolat. Takže jsme museli začít s hledáním na internetu. A netrvalo to dlouho a našli jsme webové stránky firmy. Měla na diskusních fórech vynikající hodnocení mytí betonové podlahy, všude to byla jen samá pozitivní recenze, tak jsme si řekli, že bychom mohli vyzkoušet právě tuhle.

Kontaktovali jsme proto zaměstnance a domluvili si s nimi termín čištění. A už jen domluva s nimi na nás udělala dobrý dojem. A po tom, co jsme viděli výsledky jejich práce, je můžeme všem jedině doporučit tak jako ostatní lidé na internetu. Odvedli skvělou práci a podlaha vypadá mnohonásobně lépe než předtím. Díky jejímu vzhledu naše kuchyň opravdu prokoukla.

Na čištění…

Na čištění měli takový velký kotoučový stroj, který dokázal z podlahy dostat veškerou špínu a jeho štětiny byly zároveň i šetrné, takže nedošlo k poškrábání podlahy. Dále nám ji i navoskovali, aby vydržela čistá déle a další výhodou tohoto vosku je i protiskluzový efekt. Díky jejich celkové práci byla podlaha nádherně vyčištěná a hlavně se teď i mnohem lépe udržuje. Což je perfektní, protože se jim teď můžu věnovat minimálně a pořád vypadají lépe než kdy dřív. Tímto bych chtěla všem jejich čištění podlah doporučit.

Protože my sami jsme nevěděli na koho se obrátit a jsme rádi, že jsme dali na rady na internetu. Zaměstnanci byli navíc velice milí, velice dobře se nám s nimi pracovalo. Mají příjemné a profesionální vystupování, snaží se vám ve všem vyjít vstříc a domluva s nimi je naprosto bezproblémová. A k jejich službám toho patří opravdu hodně a realizují je nejen v Česku, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *