I vaše podlahy si zaslouží to nejlepší. Můžete jim to dopřát pomocí strojového čištění

769 0
generální čištění podlah

Jsem vedoucí naší prodejny s matracemi a už nějakou dobu jsem si všímala, že podlahy už nejsou, co bývávaly. Působily špinavě, přesto že jsme se o ně pravidelně starali. Proto jsme se rozhodli přistoupit na to řešení, že si najmeme nějakou úklidovou firmu na generální čištění podlah. Tak jsem si řekla, že na její vyčištění někoho najdu. Ale se žádnou firmou jsem neměla zkušenosti, tak jsem si sedla k počítači a hledala někoho, kdo by měl dobré reference. Takže jsem pročetla hromadu recenzí a diskuzí a nakonec vybrala úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Měla totiž nejvíce pozitivních ohlasů a všichni psali, že odvádí skvělou práci. Tak jsem naznala, že to bude to pravé. Kontaktovala jsem je a popsala jim můj problém a následně jsme se domluvili na termínu a kalkulaci.

jak obnovit podlahuna co si dávat pozor při mytícena čištění podlah

Dobrý dojem…

Dobrý dojem na mě udělala už jen komunikace s nimi a dneska můžu říct, že firma má velmi spolehlivé a profesionální zaměstnance. Přišli v daném termínu a k věcem, které se v sále vyskytovaly, byli velmi opatrní. A odbornost jste u nich mohli vidět v jejich každém kroku. Parkety vydrhli a vykartáčovali. Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl.

Tato firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech prý používá i kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah.

levné čištění podlahrychlé vyčištění podlahykvalitní čištění podlahy

Poté, co podlahu vyčistili…generální čištění podlah

Poté, co podlahu vyčistili, na ni nanesli voskový nátěr. Vosk nanášeli pomocí speciálního stroje. Sami mě hned navrhli, kolik tato již vyčištěná plocha potřebuje nátěrů. Mohla jsem zvolit pololesklý  nebo matný vosk. Navíc mě ujistili, že podlaha nebude kluzká, což je pro pohyb lidí velice důležité. Tímto bych chtěla všem tuto službu a celkově tuto firmu opravdu moc doporučit, protože jsem s nimi měla výbornou zkušenost a naplnili moje očekávání ve všech směrech. A byla jsem spokojená nejen já, ale i všichni moji kolegové. Takže pokud hledáte někoho, kdo by vám kvalitně vyčistit podlahu, tak vřele doporučuji tuto firmu. A Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky. generální čištění podlah

mytí pomocí kotoučového strojepoužití kyselé chemie na podlahypoužití zásadité chemie na podlahy

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *