Navoskovaná podlaha je čistá a udržovaná podlaha

882 0
profesionální voskování podlah

Chtěla bych napsat pár slov o firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o., kterou jsem objevila přes internet, když jsem četla všechna možná fóra a diskuze na téma profesionální voskování podlah. Tato firma provádí strojové čištění a voskování podlah a čistění kotoučovým strojem, který zaručuje její hloubkové čištění. Pracuji v bižuterii a naše podlaha už na tom nebyla nejlépe. Ale ani jsme to tak rozhodně nechtěli nechat, protože to nevypadalo reprezentativně. A protože naše produkty na bižuterii jsou docela drahé, tak bylo potřeba, aby vše do puntíku působilo reprezentativně. Tak jsme se ji snažili pořádně vyčistit, ale upřímně, byla to ztráta času. Skoro vůbec jsme neviděli žádný rozdíl. Proto museli přijít na řadu odborníci. Kontaktovala jsem je a popsala jim můj problém a následně jsme se domluvili na termínu a kalkulaci.

čím vyčistit podlahučištění dřevěných podlahco dělat s podlahami

Dobrý dojem…

Dobrý dojem na mě udělala už jen komunikace s nimi a dneska můžu říct, že firma má velmi spolehlivé a profesionální zaměstnance. Přišli v daném termínu a k věcem, které se v obchodě vyskytovaly, byli velmi opatrní. Mohu také napsat, že jsou důvěryhodní a vykázali velmi kvalitní přístup k zadané práci. Podlahu vyčistili opravdu kvalitně. Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl.

Tato firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech prý používá i kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah.

čištění podlah cena z m2staré nečistoty na podlazestará podlaha a jak ji obnovit

Poté, co podlahu vyčistili…profesionální voskování podlah

Poté, co podlahu vyčistili, na ni nanesli voskový nátěr. Vosk nanášeli pomocí speciálního stroje. Sami mně hned navrhli, kolik tato již vyčištěná plocha potřebuje nátěrů. Mohla jsem zvolit pololesklý nebo matný vosk. Navíc mě ujistili, že podlaha nebude kluzká, což je pro pohyb na tanečním parketu velice důležité. Tímto bych chtěla všem tuto službu a celkově tuto firmu opravdu moc doporučit. Protože jsem s nimi měla výbornou zkušenost a naplnili moje očekávání ve všech směrech. Čemuž jsem se nedivila nejen já, ale i zbytek kolegů. Zaměstnanci jsou navíc velice milí a skvěle se s nimi spolupracovalo. Takže mě nenapadá nic, na co bych si u nich mohla stěžovat. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich internetové stránky.

obnova zašlé podlahyhloubkové vyčištění podlahyneagresivní chemie na podlahy

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *