Uvažujete o čištění koberců? Čištění koberců Brno

1225 0
čištění koberců Brno

Blížily se Vánoce, což je pro každou hospodyňku doba uklízení, pečení a zkrášlování domácnosti. Mám takový systém, že nejprve vše napeču a pak se pustím do velkého úklidu. Již jsem měla vše napečené, do Vánoc ještě zbývalo pár dní, tak jsem se rozhodla udělat domácí čokoládu, která se v naší rodině těší velké oblibě. Jistě skoro všichni ví, že čokoláda se připravuje v hrnci nad párou a tekutá se vlévá do formiček ztuhnout. Čištění koberců Brno

Jak jsem nesla plný plech formiček ztuhnout na balkon, tak jsem v obýváku šlápla na pohozenou hračku, zavrávorala a plech mi upadl na zem. Formičky se rozlítly do všech stran. Skoro na celém koberci byl čokoládový melír. Ihned jsem začala koberec čistit. Ale veškerá snaha byla marná, čokoláda se vtírala do koberce a zanechávala čmouhy. Nejprve jsem navrhovala koberec vyhodit a koupit nový, ale tolik času do Vánoc přece jen nezbývalo. Rozhodla jsem se nechat koberec vyčistit profesionálně. A doufala jsem, že se to do Vánoc stihne.

jak vyčistit koberecčím vyčistit koberecjak odstranit skvrny na koberci

Po přečtení několika recenzí…čištění koberců Brno

Po přečtení několika recenzí na internetu jsem vybrala firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Byla sice o něco dražší než ostatní firmy, ale zase je všichni opravdu moc vychvalovali. Takže jsem usoudila, že by to mohlo vyjít. Kontaktovala jsem zmíněnou firmu, obratem jsem měla v mailu návrh zakázky s cenovou nabídkou. Nabídli mi termín do týdne, což bylo super. Bylo jasné, že bych na Vánoce mohla mít krásný a čistý koberec. Přijeli na čas, který jsme měli domluvený. Jejich čištění koberců Brno zahrnovalo strojové čištění kotoučovým strojem, které patří mezi nejúčinnější metody čištění a zvládne vyčistit i koberec s dlouhým vlasem.

Čištění touto metodou je  účinné právě díky tomu kotoučovému stroji, který chemii do koberce zapracovává tak dlouho, dokud není opravdu čistý. Tato metoda je sice časově a i fyzicky náročnější. Ale také přináší opravdu vynikající výsledky, kterých ostatní metody čištění nemohou dosáhnout . Dochází navíc k nabytí původního objemu koberce. Neboť tento výkonný vysavač jeho celou strukturu neobyčejně provzdušní a příjemně oživí celkový vzhled.

péče o světlý koberecúdržba kobercelevné čištění koberců

Velkou výhodou…

Velkou výhodou oproti extrakční metodě, kterou nabízí většina firem, je ta, že kotoučové čištění nezanechává na koberci skvrny, kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergeny a bakterie.  Za mě tedy jedno velké poděkování, protože díky svědomité práci pracovníků A SERVISU mám teď doma krásně čistý koberec. A po této zkušenosti ji musím všem opravdu doporučit. Koberec byl dokonale vyčištěný, opravdu by na něm člověk nic nepoznal, celý byt krásně voněl, zaměstnanci úklidové firmy byli milí a příjemní.

Tato firma dále nabízí i čištění podlah, mytí oken a výloh a odstraňování plísní a graffiti. A své služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Přijmou i zakázku z menšího města. Byla jsem opravdu spokojená, nechala jsem si telefonní kontakt na tuto firmu a určitě jejich služeb využiji na velký jarní úklid.

nejlevnější čištění kobercůsnadné čištění kobercůrychlé čištění koberců

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *