I vaše podlaha mlže být jako nová

1002 0
čištění lité stěrky

Spolu s kamarádkou prodáváme v malém obchůdku s domácími marmeládami, máme to jako brigádu. A v posledních měsících nám přišlo, že naše podlaha vypadá už prostě hrozně. Šmouhy, další nečistoty a tak dále – zkrátka všechno, co tam nemělo co dělat. Sídlíme totiž ve velmi frekventované ulici, takže zákazníci z venku nanesou dovnitř více nečistot, než kdybychom sídlily někde na konci města nebo v nějaké klidnější čtvrti. A špatné počasí se na tom taky vždycky podepíše. Tak jsme si řekly, že by bylo nejlepší, kdyby podlahu vyčistily profesionálové. Tak jsme řekli šéfovi, jestli by na to neuvolnil peníze, že na to klidně někoho najdeme. A on naštěstí souhlasil, tak přišel čas na hledání. Ale doposud jsme neměly se žádnou zkušenosti. Takže jsme začaly hledat na internetu, abychom našly takovou firmu, která by se nám líbila. A nakonec jsme si vybraly.

A…

A protože naši podlahu doslova spasili, rozhodli jsme se napsat něco více o tom, jak pracují. Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Takže jejich úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá většinou zásaditou chemii. V některých případech používají kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít je nevhodná, protože by byla příliš silná, a to by mohlo mít nežádoucí vedlejší efekt. Pak vše stačilo pak vše setřít jen vodou a moje podlaha byla zase čistá, byla jsem z toho v úžasu. A kolegyně taky. Dále mi doporučili, abychom si nechaly podlahu zakonzervovat nanesením fluatace, respektive navoskovat podlahu.

Díky…

Díky tomu se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností. A díky němu bude vaše podlaha v perfektním stavu. Vyzkoušejte čištění lité stěrky a přesvědčte se o tom sami. A zaměstnanci jsou moc milí, vážně, takže nás opravdu nenapadá nic, na co bychom si u nich mohli stěžovat. Za nás firmě dáváme pět hvězdiček.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *