Pomocí strojového čištění může být každá podlaha jako nová

681 0
podlahy čištění

Naše babička si vždycky hodně potrpěla na úklid, ale jak byla čím dál starší, tak už na všechno nestačila. Dědeček se jí samozřejmě snažil pomáhat, ale ten byl ještě starší než ona, takže to taky nebylo úplně rozumné. A my se jim snažili pomáhat, jenže někdy to bylo časově už náročné. Každý máme své rodiny, tak to prostě úplně nestíháme. Tak jsme se rozhodli, že jim na to čištění podlah někoho najmeme. A jim se ten nápad zamlouval, tak jsme se začali po nějaké firmě poohlížet. Ale neměli jsme se žádnou firmou zkušenosti, tak jsme byli odkázaní na internet. Nakonec jsme si vybrali firmu, protože měla nejlepší recenze.


Tak…

Tak jsme usoudili, že to bude ta nejlepší alternativa. Lidem jsme vysvětlili naši situaci a řekli, že poptáváme krystalizaci, protože babička má v domě už poměrně starou mramorovou podlahu, kterou bychom chtěli pořádně vyčistit a zrenovovat. Domluvili jsme s nimi na termínu a nemohli se dočkat, až bude po čištění, protože se na vyčištěnou podlahu máma nakonec opravdu těšila. Zaměstnanci přijeli se speciálním kartáčovitým strojem, s nímž podlahu dlouho pečlivě drhli. Na čištění použili speciální chemii, která krásně provoněla celý dům a z výsledku jsme byli všichni nadšení, hlavně naše naši prarodiče. Podlaha nebyla jen dokonale vyčištěná, ona byla opravdu jako nová. Poté nám nabídli pravidelné čištění, což jsme po tom, co jsme viděli, jak skvělou práci odvedli, prostě nemohli odmítnout.


Na…

Na podlahu také nanesli vosk, díky kterému podlaha vydrží čistá déle a navíc má i protiskluzový efekt, což je opravdu skvělá věc, protože aspoň budeme mít větší jistotu, že prarodiče na podlaze jen tak neuklouzne. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální a domluva s nimi byla skutečně bez jediného problému. My s touto zkušeností můžeme všem tuto firmu jedině doporučit. I cena byla přijatelná, vzhledem k tomu, že podlahu dokázali uvést do tak perfektního stavu a stihli to i za velmi krátký čas. Takže pokud poptáváte úklidovou firmu, která by nabízela skutečně kvalitní podlahy čištění, tak vám rozhodně doporučuji tuto firmu. Skutečně nás nenapadá nic, co bychom jim chtěli vytknout. A skvělé je, že firma nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich internetové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste z úklidových služeb mohli potřebovat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *