Nevíte si rady s vaší podlahou? Dokážeme se postarat raz dva

999 0
čištění betonové podlahy

Nedávno jsme s manželkou koupili další byt a rozhodli jsme se, že ho budeme pronajímat. Ale pravda, že předtím potřeboval dát do kupy. Tak jsme se rozhodli vymalovat, a potom udělat něco s podlahami. Takže jsme prvně vymalovali, a pak přemýšleli co s nimi. Nebyly tak hrozné, aby se kupovaly nové, ale ani nevypadaly úplně nejlíp. A koberec jsme na ně taky dávat nechtěli, protože to se zase hnedka zašpiní. A potom nás napadlo, že by nemuselo být špatné si ty podlahy nechat profesionálně vyčistit. Tak jsme hned šli na internet a dívali se po někom. A po přečtení mnoha recenzí jsme se rozhodli obrátit na úklidovou firmu, protože měla opravdu ty nejlepší recenze. Samá kladná, lidi s nimi podle všeho byli opravdu spokojení. Bez delšího rozmýšlení jsme je kontaktovali a domluvili se na termínu. A podlahy vyčistili prakticky k nepoznání.

Podlahu…

Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následovalo odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a vše pak nechali uschnout. Dále jsme se od nich dozvěděli, že kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využívají, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využívají k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Bylo vidět, že zaměstnanci jsou skuteční profesionálové, kteří mají hodně zkušeností.

Příště…

Příště se jim ozveme znovu, protože jsme s jejich službou byli velice spokojeni a nemáme tak potřebu obracet se na někoho jiného, protože u nich máme do budoucna záruku dobrého výsledku. Navíc zaměstnanci byli velmi milí, zdařilí a profesionální, takže nemáme jediný důvod, proč bychom se budoucna měli obracet na někoho jiného. Jen bychom asi měli varovat před cenou jejich služeb. Je pravda, že jsou o něco dražší než ostatní čištění betonové podlahy, ale za to odvádí vážně skvělou práci. A proto se vyplatí podlahy svěřit do jejich rukou. Věřte mi, protože výsledky jejich práce jsou opravdu dlouhodobé. Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *