Čištění oken v podkroví jsme přenechali zkušeným odborníkům

951 0
Mytí oken Brno

Před časem jsme se s přítelkyní přestěhovali do podkroví. Kdybychom tehdy nezískali kontakt na firmu A SERVIS měli bychom o problém navíc. Celý prostor jsme totiž přestavěli. Nyní zde máme jak bydlení, tak ateliér. Dostatek světla nám zajišťují tři skleněné tabule a dvě menší zaoblená okna. A jelikož ani přístup z venku není snadný. V našich očích se jevilo kvalitní umytí a vyčištění oken po řemeslnících, velice náročnou disciplínou. Příliš dlouho jsme o vzniklé situaci nepřemýšleli. Podepsala se na nás únava a chtěli jsme již mít tyto starosti z krku. Přítelkyně zavolala jiné kamarádce a ženské daly rychle dohromady řešení. Ano, spásným řešením se stala již zmíněná společnost A SERVIS. Řeknu to velice jednoduše – celý náš problém s okny tímto okamžikem pro nás skončil! Stačilo pouze zavolat do firmy a vše ostatní už vzali do rukou jejich odborníci.

Po telefonické objednávce jsem si ještě prolistoval jejich webové stránky, načež jsem se přestal divit. Pro úklidovou a čistící společnost A SERVIS je vždy prvořadým cílem maximální spokojenost klienta a jeho důvěra. A naše prosklené podkroví toho bylo hmatatelným důkazem. Velice rád vás o tom přesvědčím, neboť to nebude vůbec těžké. Na prvním místě se mohu zmínit o jejich odborné praxi. V náročném oboru služeb se společnost A SERVIS úspěšně pohybuje třicet let, takže má zkušenosti „na rozdávání.“ Během této doby získala prestižní a velice uznávané postavení, neboť disponuje kompletním portfoliem kvalitních služeb.

Takže…

Takže se nejedná pouze o odborné ošetření oken. Ale jejich nabídka klientům je natolik široká, že uspokojí prakticky každého zákazníka. Stejně kvalitně totiž ošetřuje podlahy, koberce, čalouněný nábytek, likviduje plísně, graffiti a samozřejmě provádí svou úklidovou a čistící činnost také ve výškách. Kromě toho jsou velmi žádány jejich pravidelné cyklické úklidy a servis v domácnostech, ve firmách nebo obchodních centrech. Zkrátka, je toho velice mnoho a vždy v jedinečném provedení firemních profesionálů. Při této příležitosti je důležité doplnit jednu důležitou informaci, která dotváří skvělý profil firmy Mytí oken Brno. Ve svém oboru získala důvěru klientů nejen doma v České republice, ale také na Slovensku, v Rakousku a Německu. Společnost se tak velice často stává jednoznačnou první volbou pro své zákazníky.

Zdrojem této důvěry jsou pochopitelně především odborní pracovníci – profesionálové. Ale svoji roli přirozeně také sehrává využívání moderních technologií a stabilní vysoká úroveň komunikace mezi zákazníkem a pracovníkem.  Společnost A SERVIS je výjimečná také tím, že zde pracují pouze kmenoví a zkušení zaměstnanci. Nenajdeme zde žádné brigádníky ani pomocné síly. Důvod je zcela jasný – dobré jméno firmy, špičková kvalita práce a spokojenost klienta jsou tím nejcennějším, co zde mohou získat. Jak jsme se s přítelkyní mohli na vlastní oči přesvědčit. Mezi žádané a úspěšné technologie v nabídce této firmy patří systém ošetření oken, výloh, nebo prosklených stěn a fasád – jejich čištění a leštění. Opět zdůrazňuji, že výsledek jejich práce byl perfektní.

Přičemž…

Přičemž pracovníci uplatnili celou řadu postupů a metod, které jsou jejich každodenní náplní. Kromě jiného tedy i práci ve výškách a v obtížně dostupných místech. Naše podkroví jednoznačně vyžadovalo cílený přístup profesionálů společnosti A SERVIS.Ti zde použili speciální lezeckou techniku, neboť skleněné tabule jsou jednak velké, ale také značně vysoké. Ve výškách se tito specialisté pohybují bezpečně, spolehlivě a pokaždé se skvělým výsledkem. Vždyť jsou také držiteli příslušných certifikátů. Pokud to podmínky umožňují, mohou rovněž klientova vysoká okna vyčistit pomocí výsuvných teleskopických tyčí nebo z vysokozdvižné plošiny. Tito špičkoví odborníci používají při své činnosti pouze ověřené technologie, které mají mnoho výhod a předností. Zkušení profesionálové firmy A SERVIS mají dokonalý přehled o tom, jaké nástroje a jaký druh chemie i jakou koncentraci použít. Jednoznačným a neměnným pravidlem zůstává skutečnost, že okna, výklady a všechny prosklené plochy se čistí a ošetřují pouze komplexně! Zde neexistují žádné výjimky ani kompromisy.

U této firmy je čistící postup technologicky ustálený, odborně vyvážený a spolehlivý. Jelikož jsem v daný termín dělal firmě A SERVIS hostitele, viděl jsem vše na vlastní oči v přímem přenosu. Svou práci zahájili pomocí profesionální, velmi ostré škrabky, takže okna byla pečlivě zbavena všech stop po řemeslných činnostech. Zmizely tak všechny stříkance od barev, malty, či silikonu. Následovalo systematické, a přitom velice důkladné umytí celých okenních konstrukcí. Těmito odborníky vlastoručně připravovaný chemický roztok dokonale odstranil veškeré nečistoty nejen z celé okenní plochy, ale i z každého, byť sebelíp skrytého zákoutí. Je až udivující, že neuvěřitelně účinný chemický roztok je velice šetrný k celé okenní konstrukci, takže klient nemusí mít žádné obavy z jejího poškození.

Okna…

Okna jsou tak zbavena nejen prachu a nečistot, ale také mastnoty. Velmi jsem ocenil, že pracovníci zcela samozřejmě umyli také parapetní desky a všechny okenní rámy – pečlivě a trpělivě, přesně jako to dělávala moje maminka a před ní moje babička. Když gumovou stěrkou odstranili zbytky vody a chemického roztoku, nechali okna přirozeným způsobem vyschnout. A nyní již přišla na řadu velice zajímavá a originální fáze – leštění. Společnost A SERVIS totiž zásadně při leštění oken nepoužívá žádná chemická ani jiná leštidla. Pracuje pouze s vlastní zdokonalenou technikou tzv. suchého leštění. Zde je plně využita síla paží pracovníka a jedinečné účinky kvalitní a čisté bavlněné tkaniny. To vše je doplněno o pečlivost, trpělivost a zodpovědný přístup každého konkrétního pracovníka. Okna jsou tímto tradičním způsobem leštěna tak dlouho, dokud nejsou dokonale čistá a zářivá.

Již na první pohled jsou suchým způsobem hladce vyleštěná okna zářivější a čistější. Jeden z pracovníků nám ochotně vysvětlil, že na takto vyleštěná okna se nové nečistoty ani prach nemají šanci snadno přichytit. Neboť hladká plocha je hladká plocha. A navíc, chemické leštění velice rychle vytváří – vlivem počasí a slunce – na skle lepící mikro-vrstvu. Která se stává ideálním místem pro masivní zachytávání nových nečistot a prachu. Takže se jedná o leštící efekt, který má doslova jepičí život! Maximální spokojenost s prací úklidové a čistící společnosti A SERVIS nás neopustila do dnešních dnů – dostala se nám, takříkajíc „pod kůži.“ Mezitím nám už tato firma vyčistila i dřevěné podlahy, které se nám, díky perfektním oknům, zkrátka  přestali líbit. Proč se vyčerpávat a trápit s něčím, co jiní umí nesrovnatelně lépe? Pokud to se společností A SERVIS zkusíte jedenkrát i vy – buďte si jisti, že to nebude naposledy, protože ta kvalita za to stojí.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *