Díky strojovému čištění může být váš koberec opět dokonalý

1084 0
tepování sedaček

Pokud hledáte někoho na čištění koberců, tak bych vám moc chtěla doporučit úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., tepování sedaček. Mám s ní velice dobré zkušenosti. A proto jsem se rozhodla, že se o ní podělím. Protože určitě nejsem jediná, kdo kdy poptával službu čištění koberců a nevěděl, na koho se obrátit. Kamarádka mi doma barvila vlasy. A bohužel nebylo chytré to dělat v obýváku, kde mám koberec. Ale chtěly jsme se u toho dívat na televizi. Daly jsme sice na zem noviny, ale stejně potom těch skvrn od červené barvy bylo na koberci požehnaně. Snažila jsem se to vyčistit, ale na koberci pořád zůstávala viditelná mastná a ještě k tomu oranžová skvrna. Veškeré babské rady z internetu na čištění byly úplně k ničemu.

hygiena domácnostiefektivní čištění koberceprostředky na mytí koberců

Takže mi nezbylo nic jiného než…tepování sedaček

Takže mi nezbylo nic jiného, než se obrátit na nějakou úklidovou firmu. Ale když už jsem věděla, že do toho budu muset investovat peníze, řekla jsem si, že si nechám vyčistit i koberec v obýváku a předsíni, kde už koberce taky nevypadaly nejlíp. Takže jsme hledala poměrně důkladně na internetu a přečetla hromadu recenzí, abych měla jistotu, že to nebudou vyhozené peníze. A nakonec jsem si vybrala úklidovou firmu A SERVIS, která měla největší počet kladných recenzí. A když jsem viděla jejich práci, nedivím se proč. Všechny mastné skvrny zmizely a koberce vypadaly tak dobře, jako kdybych je koupila a ne nechala vyčistit.

firma na mytí kobercůchlupy v kobercijak se zbavit chlupů v koberci

Na čištění použili…

Na čištění použili strojovou kotoučovou metodu a speciální chemikálie, které hezky provoněly celý byt. Říkali, že by po nich měla jít nově vzniklá špína snadno dolů. Nejprve koberec dlouho kartáčovali strojem do koberců a čistili. Poté všechnu špínu vysáli velice výkonným vysavačem, čímž koberce zbavili i roztočů. Olejová skvrna samozřejmě zmizela. Byla jsem fakt nadšená, protože s takovým výsledkem jsme nepočítala ani přes všechny ty dobré recenze.

Proto tuto úklidovou firmu a její službu čištění koberců všem vřele doporučujeme, protože to jsou skuteční mistři ve svém oboru. Od té doby, co u mě byli, jsem se rozhodla jejich služby využívat pravidelně, abych tak prodloužila životnost našich koberců a udržovala stále jejich hezký vzhled. Cena jejich služeb je sice o něco vyšší, ale rozhodně se ta investice vyplatí. Je lepší investovat do něčeho kvalitního a dražšího, než do něčeho levného, co by vám ve výsledku nemuselo být k ničemu. A navíc taková kvalitní technologie a kosmetika taky nemůže být úplně levná. Takže když to všechno sečtu, tak tuto zkušenost vidím jako velmi pozitivní.

jak se zbavit zápachu koberceco funguje na zápach kobercejaké čistící prostředky fungují

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *