Jak se zbavit odolných skvrn?

919 0

Mám doma všude podlahy, které jsem se při stěhování s přítelem snažila prosadit, protože jsou mnohem snazší na údržbu. U rodičů jsme měli všude koberce a bylo s tím hrozně moc práce. Když se něco vylije tak je z toho vždy problém na mezinárodní úrovni. Proto jsem vždycky chtěla podlahy. Jenže i s těmi jsou občas problémy.  Máme doma takové ty tabule, na které můžete psát fixami – děti si na nich malují. A já se snažila doplnit inkoust do fixů, jenže jsem to nedělala v koupelně a inkoust se mi povedlo vylít. Takže to bylo na zemi v obýváků. Snažila jsem se to vyčistit, ale nešlo mi to. A věřte mi, že jsem se opravdu snažila. Ale bála jsem se agresivnějších prostředků, abych podlahu neponičila, protože byla nová, nebyli jsme nastěhovaní dlouho. Došla jsem k závěru, že bude lepší si ji nechat od někoho vyčistit. Ale ani já ani přítel jsme neměli se žádnou úklidovou firmou zkušenosti.

Ptali…

Ptali jsme se sice našich známých a kolegů v práci, ale ty znaly jen firmy, které se kterými neměli nejlepší zkušenosti, takže ty nepřipadali v úvahu. Takže jsme byli odkázaní na internet. Ale hledání na něm se nám vyplatilo. Našli jsme tam úklidovou firmu. Měla vynikající reference na lité stěrky čištění, tak jsme se s přítelem nebáli, že by to měli být zbytečně vyhozené peníze. Byla jsem ráda, že neměli problém s prací v pozdějších hodinách, až aspoň já nebo přítel bude z práce doma, abychom si kvůli tomu nemuseli brát volno. A dneska, když se mě kdokoli zeptá, jestli neznám nějakou úklidovou firmu na čištění podlah, doporučuji všem tuto firmu. Podlahu vyčistili skvěle, nezbyla na ní jediná šmouha a jakákoliv památka po špíně nebo po modrém inkoustu. Podlaha byla zkrátka v naprosto perfektním stavu.

Proto…

Proto tuto firmu můžu ostatním zájemcům jedině doporučit, protože úklidovým firem je dneska hrozně moc a najít mezi nimi tu, se která vám nabídne slušnou kvalitu za dobré peníze, je už horší. Hlavně jestli hledáte firmu, která je spolehlivá, cenově dostupná a dobře odvádí svou zadanou práci. Zaměstnanci jsou navíc moc milí, takže se nemusíte bát, že byste měli něco co dočinění s nepříjemnými lidmi. Všichni zaměstnanci z této firmy jsou moc milí a je s nimi vynikající domluva. Proto je všem doporučujeme. Určitě se podívejte na jejich internetové stránky. Protože nejenom že se dozvíte více o jejich službě čištění koberců, ale nabízí toho mnohem víc. A to vše realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají široké pole působnosti.
A SERVSI LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *