Na zimu je potřeba se nachystat

1246 0
tepování sedaček Praha 10

Mám velikou zálibu v kloboucích, vždy jsem obdivovala eleganci dam v minulých stoletích. I já sama velice ráda nosím klobouky, a tak jsem si i otevřela prodejnu klobouků. Největší výběr je u nás dámských klobouků. Ale je možné u nás sehnat i různé čepice a klobouky pro muže. Moje prodejna je malá, ale troufám si tvrdit, že útulná. Letošní zima byla dost mrazivá, a tak byl celkem velký zájem o čepice. Po zimním období  jsem měla v prodejně značně znečištěný koberec, jak lidé v zimě přicházeli a odcházeli. Rozhodla jsem se, že jej nechám vyčistit, ale obávala jsem se, že pro tak malý prostor nenajdu firmu. Která by byla tak chtěla  malou zakázku přijmout. Usedla jsem k počítači a několik dní se věnovala pročítáním několika webových stránek. Nakonec jsem se rozhodla oslovit firmu tepování sedaček Praha 10. Přestože je to velká stabilní  firma, která působí na trhu několik let, inzerovali, že přijmou zakázku jakéhokoliv rozsahu.

Zaslala…

Zaslala jsem jim e-mail s dotazem, zda přijmou malou zakázku, odpověděli obratem, domluvili jsme si termín. V domluvenou dobu se dostavili pracovníci firmy a pustili se do čištění. Pomocí rotačního šamponovacího stroje nanesli čistící roztok na koberec a pak začali koberec kartáčovat těžkým kotoučovým strojem s hustým rotačním kartáčem. To dělali tak dlouho, dokud nebyl koberec čistý. Po vyčištění koberce, pustili vysoce výkonný vysokotlaký vysavač, kterým všechnu pěnu odsáli pryč. Vysáváním navíc došlo k nabytí původního objemu koberce, neboť tento výkonný vysavač celou strukturu koberce provzdušnil. Čisticí roztok, který na čištění tato firma používá, navíc působí také dezinfekčně a váže na sebe veškerou nečistotu a ničí mikroorganizmy. Takže čištění je vhodné i k odstraňování roztočů, které často dráždí alergiky.

Navíc…

Navíc tímto způsobem čištění lze čistit všechny druhy koberců, neboť měkké štětiny zaručují nepoškození vláken koberce. Jak jsem zjistila, tato společnost provozuje celou škálu úklidových služeb – mytí a voskování podlah, čištění čalounění, mytí oken, výloh, provádí pravidelné úklidy a je schopna řešit jakékoliv požadavky klientů v procesu jakéhokoliv  úklidu. Firma disponuje moderním strojovým a  nástrojovým vybavením. K čištění používá pouze nejkvalitnější  přípravky,čištěním koberců zabývají řadu let a vyvinuli svoji zdokonalenou metodu kotoučového čištění.  Firma působí nejen u nás, ale i v Rakousku, v Německu a na Slovensku.  Po odchodu pracovníků byla moje prodejna dokonale čistá, koberec vypadal jako nový, jsem ráda, že jsem si vybrala právě tuto firmu a chtěla bych ji všem upřímně doporučit.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *