Krásná podlaha musí být dokonale vyčištěná

856 0
mytí epoxidové stěrky

V naší firmě nabízíme celou řadu služeb a jednou z nich je i čištění podlah, které bychom se v tomto článku chtěli více věnovat. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem. Na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využíváme k čištění hned několika druhů podlah. A bez problému vyčistíme i tu vaši. Garantujeme Vám, že naši pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky.

I…

I podlahy totiž zasluhují pořádnou péči a bohužel spousta lidí si myslí, že když je s nimi méně práce než s koberci, že není třeba se o ně pořádně starat. Protože i podlahy s nedostatečnou péčí začnou brzy vypadat opotřebovaně a ztrácejí svou původní barvu. Je třeba při čištění používat i šetrných přípravků, aby nedošlo k poničení podlahy. Pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Naše úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Našim zákazníkům vždy po čištění podlah doporučíme, aby si nechali podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy.

Tímto…

Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk musíme do podlahy vetřít 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Naší poslední zakázkou bylo mytí epoxidové stěrky ve fast foodu. Už si s tím nevěděli rady, a tak se rozhodli, že využijí našich služeb. A my jsme se už o vše postarali. Jsme rádi, že byli s naší prací spokojeni. Pro více informací o našich službách se podívejte na naše internetové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *