Dokázali zajistit precizní práci

902 0
epoxidové stěrky čištění

S kamarádem vlastníme nepálskou restauraci a nedávno jsme měli problémy s našimi podlahami. Hlavně v naší kuchyni. Podlahy už nevypadaly nejlépe, a tak bylo potřeba, aby o ně bylo pořádně postaráno. Ale věděli jsme, že my dva to vážně nevyčistíme, tak bylo potřeba si na to najmout nějakou úklidovou firmu. Ale ani s tím jsme neměli moc zkušeností, tak jsme se ptali po známých, ale ani ti nic nevěděli, tak jsme byli dokázaní na internet. Takže jsme si na to vyhradili čas a hledali nějakou firmu, která by se o to postarala. A shodli jsme se, že se nám nejvíce líbila úklidová firma.  Byla sice dražší, než většina úklidových firem, o nichž jsem se dočetl, ale zase všude na ně psali samou chválu. Tak jsme jim zavolali a domluvili se s nimi na termínu epoxidové stěrky čištění a dalších záležitostech. Už jen tímto na mě udělali dobrý dojem, protože domluva s nimi byla opravdu skvělá. Paní na centrále nám vše ochotně vysvětlila.

Zaměstnanci…

Zaměstnanci přišli a vše důkladně vyčistili. Po pracovnících zůstala krásně lesklá a čistá podlaha. Vypadala jako nová, ještě lépe, než jsem si představoval. Nevěřili jsme v takový výsledek, protože ta podlaha předtím vypadala opravdu hrozně. Pro lepší údržbu mi nabídli i pravidelné čištění, což jsem nemohl po takovém výsledku odmítnout. Dále podlahu i zakonzervovali voskem, aby se lépe udržovala a dosáhla i protiskluzového efektu, což se hodí, když nesete drinky a máte větší jistotu, že neskončí na podlaze. Odvedli zkrátka vynikající práci a musím vyzdvihnout jejich skvěle odvedenou práci i profesionální přístup. Myslím si, že lepší firmu jsem si na internetu najít nemohl, protože najít někoho spolehlivého, kdo má i příjemné vystupování je opravdu štěstí. I cena byla podle mě přijatelná vzhledem ke kvalitě, kterou nabízejí, takže za mě mohu tuto firmu jedině doporučit.

Takže…

Takže pokud potřebujete vyčistit podlahu, doporučuji tuto firmu. Navíc nabízí i celou řadu dalších služeb, které určitě taky vyzkoušíme, protože mytí výloh také vyžaduje odbornější ruku. Dále nabízí i odstraňování graffiti, plísní a podobně, takže je vidět, že tato firma má opravdu široké pole působnosti, tudíž se ve svém oboru opravdu vyznají. Určitě jsme se na ně neobrátili naposledy a určitě vyzkoušíme i jejich další služby. Je dobré vědět, že všechny tyto služby máte pod jednou střechou, protože aspoň pak nemusíte hledat někoho jiného, protože tady máte jistotu, že to dobře dopadne, a že budete spokojení. Tak jako jsme byli my. Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *