Všechno má své řešení. A na špinavé koberce je tu strojové čištění

1247 0
Tepování sedaček Praha

Nedávno jsem si řekla, že bych na oslavu mohla vyzkoušet upéct i něco jiného než dort. A tak jsme se pustila do větrníků. Všechno šlo víceméně v pohodě, dokud se mi nepovedlo vylít tekutý karamel na zem. A protože máme koberec i v kuchyni, tak asi chápete, proč jsem z toho tak vyšilovala. Ale nebudu vám říkat, že to šlo vyčistit. Protože nešlo. A to jsem se opravdu snažila. Nakoupila jsem na to i speciální čisticí prostředky, ale byly opravdu k ničemu. Zbytečně vyhozené peníze. Tak jsem zavolala nějaké firmě, která koberce čistila extrakční metodou. A to byly taky naprosto zbytečně vyhozené peníze. Flek sice víceméně zmizel, ale za to po čištění zůstaly na koberci hodně viditelné skvrny, které jsem tam samozřejmě nechtěla. tepování sedaček Praha

hygiena domácnostiefektivní čištění koberceprostředky na mytí koberců

Už jsem z toho začínala…

Už jsem z toho začínala být docela zoufalá. Hledala jsem na internetu, jak je možné, že to s čištěním pomocí této metody takto špatně dopadlo. A taky jsem našla svou odpověď. Toto mokré čištění, kdy je chemický roztok vstřikován do koberce a je prakticky ihned odsán do sběrné nádoby, zkrátka nemůže koberec pořádně vyčistit. Navíc koberec po čištění zůstává mokrý, a když je mokrý, tak v něm zůstává i špína a na koberci se tak začnou objevovat tmavé skvrny a barevný odstín koberce už není stejnoměrný. Bylo potřeba najít jinou firmu, která by nám konečně pomohla. A po docela vyčerpávajícím internetovém výzkumu jsme se rozhodli zavolat firmě tepování sedaček Praha, která využívala strojové kotoučové čištění, na které byla všude samá pozitiva.

firma na mytí kobercůchlupy v kobercijak se zbavit chlupů v koberci

Kontaktovala jsem…tepování sedaček Praha

Kontaktovala jsem firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. a domluvila se s nimi na termínu a kalkulaci. Přišli v daný den do práce a všechno to měli hotové za chvíli. Takže jsme tím nezabili ani celé dopoledne. Koberce vyčistili perfektně a nejenom že odstranili flek od barvy, ale i skvrny, které způsobilo extrakční čištění a koberec opět získal i svou původní barvu a vypadal skoro jako nový. Odvedli vážně skvělou práci, takže je s manželem můžeme všem jedině doporučit.

Skvělé je, že své služby nabízí po celém území České republiky, takže se nemusíte bát, že pokud nejste zrovna z většího města, že by za vámi nepřijeli. Své služby nabízí i na Slovensku, v Rakousku a v Německu. Takže je vidět, že mají velice široké pole působnosti. Navíc nenabízí jen čištění koberců, ale i čištění podlah, mytí oken, odstraňování plísně a graffiti. Musím vynachválit i chování jejich zaměstnanců, jsou velice profesionální a ochotní a není absolutně nic, co bych jim mohla vytknout. Rozhodně jsem se na ně neobrátila naposledy.

jak se zbavit zápachu koberceco funguje na zápach kobercejaké čistící prostředky fungují

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *