Jogurtové odpoledne

1049 0
tepování sedaček Praha 10

Miluji jogurt, mohu ho jíst i několikrát denně. Proto jsem si koupila jogurtovač a připravuji si svůj domácí. Abych si ho vylepšila, přidávám si při servírování domácí džemy, někdy i trochu ušlehané šlehačky. To mám potom místo moučníku. Můj nešvar je, že si často beru jídlo do obývacího pokoje k televizi. I tentokrát jsem si vzala do obýváku plnou misku jogurtu s hojnou dávkou ostružinového džemu. Bohužel jsem musela ještě před jídlem odejít, postavila jsem misku s jogurtem na konferenční stolek. Miska velice zaujala mé malé nezbedné a hravé kotě, které misku shodilo na zem. Jogurt se vyklopil na koberec a jak jsem ho sbírala, ostružiny udělaly pěkné čmouhy na koberci. Čím více jsem koberec čistila, tím byla skvrna světlejší, ale větší a dokonalosti se mi nepodařilo docílit. Již delší dobu jsem zvažovala, že tento koberec nechám vyčistit, nyní jsem dostala impuls a začala zařizovat jeho vyčištění. Na internetu jsem shlídla pár webovek různých firem, pročetla spousty recenzí. Nakonec jsem se rozhodla pro firmu tepování sedaček Praha 10 a nelitovala toho.

Zaměstnanec…

Zaměstnanec se dostavil přesně v dohodnutý čas, první dobré plus, dochvilnost velice oceňuji. Bez okolků se pustil do práce. Koberec začal čistit pomocí strojového kotoučového stroje, kterým nanášel na koberec saponát a současně ho pomocí rotačního kartáče zapracovával až do hloubky koberce, troufám si říci, že se dostal až ke kořenům vláken. Po vyčištění veškerou pěnu vysál pomocí vysokotlakého vysavače. Koberec vypadal skvěle, ani jsem nemohla věřit tomu, že to jde tak vyčistit. Tato metoda čištění koberců kotoučovým strojem, jak jsem se i zpětně dočetla, patří mezi nejúčinnější metody čištění koberců. Velkou výhodou oproti extrakční metodě, kterou nabízí spousta firem, je to, že saponát působí v samé struktuře koberce a ne jen na povrchu. Tato firma používá pouze nejkvalitnější chemii, která také působí dezinfekčně, ničí mikroorganizmy, takže čištěním dochází i k odstraňování roztočů a bakterií.

Při…

Při důkladném vysoušení dochází k nabytí původního objemu koberce, protože užívaný vysoce výkonný vysavač celou strukturu neobyčejně provzdušní a koberec načechrá. Měkké štětiny v kartáči zaručují nepoškození vláken koberce, proto je toto čištění vhodné pro všechny druhy koberců, neméně i pro ty s dlouhým vlasem A od té doby, co jsem tuto firmu poznala, s jistotou budu využívat i její další služby. Je to opravdu spolehlivá firma, jsou to profesionálové. Tato firma dále nabízí i čištění a voskování podlah, odstraňování plísní, mytí oken a čištění čalounění, dokonce i mytí fasád a odstraňování grafitů. Při své činnosti používá pouze kvalitní přípravky a její pracovníci jsou odborně proškoleni, takže se na ně člověk může opravdu spolehnout. Své služby nabízejí po celé České republice, přijmou i zakázku z menšího města, což v dnešní době také není úplně obvyklé. Za mě opravdu palec nahoru a všem doporučuji!
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *