O podlahu lze pečovat i takto:

1247 0
Jihlava čištění podlahy 

Naše úklidová společnost Jihlava čištění podlahy je ráda, že za více než dvacetiletou praxi, se již může pochlubit takovým množstvím odvedené práce, na konci které jsou spousty spokojených zákazníků. Největší radost pak máme, když se k nám zákazníci vracejí, tudíž máme množství stálých zákazníků, což nám přijde jako největší ocenění naší práce. Takové měřítko, které říká, že to, co děláme, má smysl. Obor naší praxe je širší, zabýváme se jak výškovými pracemi (tam nelze nepochválit naše profesionální horolezce). Dále pak jen tak pro představu se zabýváme čištěním fasád (a speciálně bojem s graffiti znečištěním), mytí skleněných ploch, odstraňování plísní nebo třeba komplexní služby v oblasti podlah. To zahrnuje jak důkladné, hloubkové čištění, tak následnou prevenci v podobě impregnace (respektive nanoimpregnace). Ale vezměme si to pěkně popořádku.


Čisticí…

Čisticí postup je za tu dobu, co jej provádíme, poněkud ustálený. Takže si můžete hezky udělat obrázek, jak by to vypadalo, pokud byste si třeba na čištění podlahy pozvali právě naše odborníky. Začínáme tak, že podlahu libovolného druhu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čisticí chemie. Ta je pečlivě vybírána a volena vzhledem k danému problému konkrétního zákazníka. Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, náš stroj odsaje veškeré nečistoty, ale také mastnotu a vlhkost. Probíhá to vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami, které jsou vyrobeny z kvalitní gumy. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme jen tak doschnout. Výsledkem je dokonale vyčištěná podlaha. Jako příklad můžeme ukázat našeho klienta, kterým byl provozovatel skladu pro elektroniku, kde měli silně znečištěnou (zejména od nánosů prachu) betonovou podlahu.


Nabídli…

Nabídli jsme jim ještě další krok, který zajistí ochranu podlahy do budoucna, ze které byli nadšeni. Jedná se o preventivní krok v podobě impregnace. Impregnace (respektive nanoimpregnace) přichází na řadu teprve po kvalitním vyčištění a odmaštění podlahy. Impregnace je pak téměř zázračná v tom, že zafixuje stávající stav vyčištěné podlahy. A to dokonce po dobu několika let, v řádu se jedná obvykle o rozmezí dvou až čtyř let vzhledem k zátěži konkrétní podlahy. Takto ošetřené podlahy jsou pak chráněny před případným znečištěním, ať už v podobě nánosů prachu, špíny či skvrn. Je to zejména díky tomu, že impregnace je hydrofobní. Takže odpuzuje vodu a jiné tekutiny včetně špíny. Ty pak nepronikají do povrchu podlahy, a tudíž ji neznečišťují do hloubky, protože vše zůstává pouze na povrchu. Podlaha je tak ve své struktuře chráněná a nemůže dojít k jejímu trvalému znečištění.

A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *