Odborník číslo jedna na strojové čištění i impregnaci podlah

821 0
Praha čištění podlah

Nedávno jsme nechali částečně zrekonstruovat jednu z našich poboček výroben, jedná se o pekárnu, tudíž je potřeba vždy nadmíra opatrnosti, když se jedná o potravinářský provoz. Nejednalo se úplně o stavebnické práce, spíše o menší úpravy a nahrazení některých zastaralých strojů. Přesto to obrátilo celou pekárnu docela naruby. Po tomto maratonu jsme se rozhodli dát pekárnu co nejvíce do pořádku. Proto jsme zašli i do takových detailů, jako je profesionální čištění podlah. Už dlouhodobě spolupracujeme s Praha čištění podlah, která je na strojové čištění podlah prostě špička v oboru. A my na tuto spolupráci nedáme dopustit. Tentokrát jsme však pro A SERVIS měli poněkud větší oříšek. A tím bylo čištění podlahy, jež byla docela silně zanesená po zmíněné rekonstrukci. A SERVIS nás ale nezklamal, a i s touto výzvou si poradil na jedničku. Ale to předbíháme, A SERVIS jsme si pozvali na strojové vyčištění podlahy a tentokrát i na aplikaci speciální impregnace. Co se týče samotného čištění podlahy pracovníci použili strojové čištění kotoučovým strojem.

Ten…

Ten je v současnosti prostě nejmodernější ve své kategorii. Jedná se konkrétně o jednokotoučový stroj o váze padesáti kilogramů s přítlakem na kotouč a s průměrem necelého půl metru. Kotoučový stroj dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Postup A SERVISU byl následující – pomocí velmi účinné čisticí značkové chemie nejdříve podlahu vyčistí. Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu pracovníci ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a jednoduše nechali doschnout. Takže i z takto zašpiněné a rekonstrukcí znečištěné podlahy pracovníci vykouzlili výborný efekt. Následně jsme si ale ještě nechali od A SERVISU aplikovat impregnaci. Impregnace tedy přišla na řadu teprve po kvalitním vyčištění a odmaštění. Impregnace zafixuje stávající vyčištěný stav podlahy. Podle zátěže dokonce až na dva až čtyři roky. Podlaha se tak už po tomto zákroku neznehodnotí.

Podlahy…

Podlahy se ochrání a všechny rizikové fleky a skvrny nemají při impregnaci šanci. Impregnace je hydrofobní, tedy odpuzuje vodu a jiné tekutiny i špínu. Ty tedy nepronikají do povrchu podlahy, a tudíž je neznečišťují do hloubky a vše zůstává pouze na povrchu. Tím pádem se podlaha snadno ošetřuje a uklízí. Zatímco vlhkost v podobě vodní páry ze základu podlahy volně odchází. Tato impregnace není vidět a ani nemění vzhled povrchu. Je totiž průhledná a podlaze nepřidává ani mat, ani lesk. Velmi praktická je také obnova této impregnace do budoucna. Starý nátěr impregnace se nemusí strhávat, odmývat či odstraňovat. Jakmile se impregnace sama v provozu stráví, z podlahy se jednoduše umyje, kvalitně vyčistí a pracovníci A SERVISU nanesou další vrstvu.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *