Vše se vyřešilo bez větších komplikací

951 0
Čištění zateplené fasády Ostrava

Pracuji v tanečním studiu jako recepční a mám na starosti jak administrativu a veškerou organizace a tak podobně. A v poslední době se začaly množit stížnosti na stav naší fasády. Je pravda, že byla špinavá a dokonce na ní byla i plíseň. Jenže jsem nevěděla, co s tím mám dělat. Tak jsem o tom informovala majitele. A ten řekl, ať se o to postarám. Tak jsem musela hledat na internetu, abych podělila, protože bez nálezu příčinu by to vyřešit pravděpodobně nešlo. Na všech zateplených fasádách se asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach. A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Což je rozhodně nevýhodou. No, jak se říká, každá mince má dvě strany. Naštěstí jsme na internetu našli i řešení, jak plíseň odstranit. Jedná se o úklid Čištění zateplené fasády Ostrava.


Měli…

 

Měli na internetu samé dobré reference, tak jsme si řekli, že nebudeme hledat nikoho dalšího a necháme si plíseň odstranit právě od nich. Byla jsem ráda, že nám nabídli termín hnedka do týdne, takže jsme na to nemuseli čekat hrozně dlouho. Pak přijeli k nám a pustil se do práce. Zaměstnanci nejdříve nanesli na plíseň dezinfekční prostředek, a poté na něj nanesli protiplísňový nátěr LSG je aplikovatelný na všechny možné povrchy, například i na dřevo, OSB desky a i keramické obklady a podobné materiály. Také ho jde nanést i ve vnitřních i vnějších prostorách a jedná se nejen o účinný prostředek k odstranění, ale slouží i jako prevence. A proto jsme si ho nechali dát i dovnitř, abychom měli jistotu, že to do budoucnu nebudeme muset řešit.

Věřte…

Věřte mi, nestojí to za to, je lepší se o takové věci postarat dopředu. A díky nátěru LSG máme jistotu, že vše bude v pořádku. Jsme s ním opravdu spokojení a můžeme jedině doporučit, protože plíseň skutečně zmizela a od té doby se již nevrátila. A musím doporučit firmu celkově, protože odvedli skvělou práci a i zaměstnanci byli moc milí. I ceny nám přišly v pořádku. Je pravda, že jsou sice o něco vyšší, ale když přihlédneme ke kvalitě, jakou firma nabízí, tak ta cena je naprosto v pořádku. A skvělé je, že nabízí i celou řadu dalších služeb, a sice čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a odstraňování graffiti. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky. Jsem si jistá, že tam najdete vše, co byste z úklidových služeb mohli potřebovat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *