Zdevastovaní je pryč jen díky skvělé práci

1193 0
Jak čistit špinavou fasádu

Naši mateřskou školu nedávno nějací vandalové „vyzdobili“ něčím, co ani nelze přesně identifikovat. Jedná se o čmárance sprejem. Kdyby to byl alespoň nějaký hezký obrázek, člověk by se snad méně zlobil, ale takové nesmyslné sprejování, to mě naprosto rozčiluje. Trvalo mi ale jen chvíli, než jsem narazila na internetu na úklidovou firmu, která se v jak čistit špinavou fasádu dokonale vyzná. Zavolala jsem do firmy, která měla na internetu mnoho pozitivních recenzí, a to od soukromníků i velkých firem.

Paní operátorka byla velice milá a objednala nám tým pracovníků, kteří dojeli do tří dnů od telefonátu. Prohlédli si celou fasádu školky a naznali, že kromě odstranění graffitů bychom potřebovali také vyčistit fasádu od dalších nečistot. Samozřejmě jsme s tím souhlasili, protože když už se něco čistí, ať je to pořádně se vším všudy. Většinu dali dolů pomocí čisticích prostředků, a poslední tenkou vrstvu zamalovali barvou, takže graffiti neprosvítalo.

Poté…

Poté všechny zdi natřeli antigraffitovým nátěrem, což je účinnou ochranou proti dalším takovým skvostům. Vytvoří na fasádě ochranný filtr, který zabrání hloubkovému usazení spreje do omítky. Takže pokud se na něm graffiti objeví, jde to dolů bez problému. AGO navíc fasádu zafixuje, při odstraňování graffiti se tedy nezmění její barva ani struktura.

Poté si hravě pohráli i s dalšími nečistotami na fasádě mateřské školky. Na některých místech byla totiž plíseň a mech. Čištění fasády probíhalo pomocí tlakového stroje a aktivní čistící složky UNISAN. Tou očistili celou plochu fasády od přírodních sanitrů, mechů i řas. Chemie důkladně vyčistí fasádu a odstraní z ní všechno, co tam nemá co dělat.

Pak…

Pak nanesli ochranný nátěr bellinzoni, který má funkci difúzního odporu. Tím se zamezí to, že se na fasádě bude tvořit zase mech nebo řasy. Nátěr má životnost 4 až 6 let. to nás velice příjemně překvapilo. Je skvělé vědět, že nemusíme podobné problémy řešit třeba za měsíc. Jsme rádi, že jsme si firmu objednali. Sice nepatří mezi nejlevnější, ale za to vám garantují opravdu profesionalitu a preciznost.

Ta se v poslední době velmi špatně hledá. Firmě chceme tedy ještě takto poděkovat. Firma nás zachránila nejen od hnusných graffiti čmárancům, ale také od dalších nečistot. Teď máme fasádu jako novou. Nelze naprosto poznat, že tam někdy byly nějaké nečistoty. Kdyby se zase objevil nějaký problém, pak víme, na koho se zase obrátit anebo koho doporučit ostatním, které trápí podobný problém. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *