Máte problémy a nevíte co s tím?

943 0
Mytí oken Praha

Hledáte specialisty na čištění fasád? Tak v tom případě bychom o někom věděli. Jedná se o pracovníky z Mytí oken Praha.  Protože opravdu není moudré se pouštět do čištění fasády na vlastní pěst. Ne, pokud nevíte jak na to, což podle mě opravdu neví většina z vás. Městský spad se na nich usadí raz dva, a poté už stačí málo, aby se vám ta udělala i plíseň. My si to sami vyzkoušeli, protože jsme potřebovali vyčistit fasádu našeho sanatoria. A samozřejmě to tam nemohlo zůstat. A tak jsme si o tom začali něco zjišťovat. A našla jsem o tom hodně informací a řekla jsem si, že by nebylo od věci je poslat dál. Dnes se prakticky na všech zateplených fasádách asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach. A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. A nám se udělala na fasádě naší pošty.

Pro…

Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucích nečistot zbavit, je revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví. Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Již velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem LSG  nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Po zaschnutí má povrch tvořený nátěrem LSG iontový náboj, který při přiblížení buňky mikroorganismu začne vytvářet s důležitými ionty v buněčné stěně mikroorganismu iontové můstky. Touto interakcí dochází k oslabení pevnosti buněčné stěny mikroorganismu na úroveň, kdy už není schopná udržet nitrobuněčný tlak.

V…

V tento okamžik dochází k protržení buněčné stěny. Díky tomu LSG trvale chrání sebe a tím i ošetřený povrch proti napadení mikroorganismy. U buněk vyšších organismů k tomuto jevu nedochází a zůstávají tak při kontaktu nepoškozeny. Působení zároveň není reaktivní, takže nedochází ke snížení aktivity v exponovaných místech. Přípravky jsou ekologické s trvalou funkcí. Aplikační jednoduchost, cena, snadná údržba a široké spektrum možností užití činí z přípravků LSG moderní a efektivní řešení v ochraně proti napadení plísněmi, bakteriemi, houbami nebo kvasinkami. Takže není nic lepšího, čím byste mohli vaši fasádu rozmazlovat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *