Potřebuje to téměř každý

1105 0
Špinavá fasáda, čištění Ostrava

Pokud vás trápí plísně na fasádě, tak věřte, že jedinou správnou volbou je firma. Samozřejmě někdo namítne, že to není pravda, že stačí nějaké postřik a desinfekční přípravky. To ale není vůbec pravda. Proč? My jsme to zažili na našem infocentru. Objevila se tu plíseň, což jsme hnedka řešili postřikem. Ale bohužel, se nic nedělo. Tedy dělo, ale ne to, co jsme očekávali. Plíseň nezmizela. Naopak jí bylo víc. A fasáda infocentra vypadala vážně hrozně.

Nedělala to vůbec dobré jméno městu. Kdo by chtěl chodit do infocentra, které už od pohledu vypadá hrozně? No, nikdo. Takže jsme hledali na internetu nějaké lepší řešení. Našli jsme právě tuto úklidovou firmu. A je naprosto dokonalá. Už komunikace s nimi byla super, snadná a bezproblémová. Hned za tři dny dojel tým a začal makat na fasádě.

Tým…

Tým přijel přesně na čas a nic od nás nepotřebovali. Mohli jsme jen sledovat, jak rychle a precizně pracují. Nejprve jde na řadu mechanické a chemické čištění fasády tlakovou vodou s čistící chemií, která udrží fasádu v dobrém stavu. Fasáda je dokonce i jednotně barevná a není potřeba obnovovat fasádní výmalbu. Pak je na řadě chemický nástřik, a nakonec se aplikuje protiplísňový nátěr LSG.

Nátěr je velice účinný a odolný. Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Nátěr lze aplikovat nejen na fasády domu, ale také na dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály.

Každý…

Každý povrch, který je chráněný tímto nátěrem, je velice odolný vůči dalšímu výskytu plísní, bakterií, hub, i kvasinek. Nic takového nemá vůbec žádnou šanci na fasádě přežít. Nátěr je skvělý také v tom, že je odolný vůči UV záření, což je skvělé, protože naše infocentrum je v létě od rána skoro až do večera pod palbou sluníčka. Když tým skončil s odstraněním plísně i s čištěním fasády od městského spadu, nemohli jsme skoro ani naše infocentrum poznat.

Fasáda byla dokonale čistá, po plísní nezbyl ani kousíček. A to jsme byli celkem skeptičtí, protože ta plíseň byla vážně hnusná. Jenže Špinavá fasáda, čištění Ostrava si s ní poradila levou zadní. Proto jsme si řekli, že se podělíme o naši zkušenost, aby každý věděl, na koho se obrátit, když vás trápí plísně. Stačí vědět, na koho se obrátit a za pár hodin je po problému. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *