Když se chce, všechno jde

1003 0
Špinavá fasáda, čištění Brno

Pokud potřebujete vyčistit fasádu od nečistot, prachu nebo třeba i od plísní, tak vám dám hned jednu radu. Nepouštějte se do toho sami a nechce si ji vyčistit od úklidové firmy. Je to totiž těžké vyčistit, pokud na to nemáte speciální prostředky. Což většina z nás opravdu nemá. A navíc v tom musíte mít i určitou praxi a tu většina z nás taky nemá. Takže bylo potřeba vymyslet jiné řešení. Šlo totiž o čištění fasády našeho obchodu se suvenýry, byla na ní plíseň a nechtěli jsme přijít o potencionální zákazníky. Tak jsme si řekli, že úklidová firma bude tou nejlepší alternativou. Ale žádnou jsme neznali, tak jsme ji hledali na netu. A jednu skvělou jsme našli. Jde o Špinavá fasáda, čištění Brno a jejich produkty a schopní zaměstnanci. Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucích problémů zbavit a jak odstranit plíseň, je revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví.

LSG…

LSG funguje na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG se nemohou plísně, bakterie, houby ani kvasinky vytvořit. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný, takže se nemusíte bát, že by to nějakým způsobem mohlo ublížit vašim dětem, popřípadě domácím mazlíčkům. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Minimální záruku tohoto nátěru garantují 2 roky, takže pokud máte problémy s plísní, je pro vás LSG to pravé. Naše zeď je od té doby v pořádku, a když jsme zjistili, jak snadno může plíseň vznikat, tak jsme se rozhodli dát si ji i dovnitř, abychom měli jistotu, aby se nám plíseň neudělala.

Protože…

Protože jsme se sami přesvědčili, že prevence je opravdu tím nejlepším řešením. Pro více informací o servisu této firmy se podívejte na jejich webové stránky. Nabízí totiž celou řadu dalších služeb, jako je například čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Realizují denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Provádí také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistí i žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Odstraňují nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, banery ze všech prosklených ploch. Takže jak můžete sami vidět, zastanou toho opravdu hodně.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *