Chcete mít zářivá a čistá okna bez otisků a šmouh?

1274 0
Čištění zateplené fasády Brno

Když jsem jednoho dne přišla do práce do své zubní ordinace, zděsila jsem se jedné věci. V poslední době jsem toho měla opravdu hodně na práci, byl velký nátlak pacientů a já neměla vůbec čas podívat se kolem sebe. Čeho jsem se zděsila? Oken v ordinaci a čekárně. Byla špinavá od prachu z ulice, od ptačích výkalů, byly na nich otisky prstů a čmouhy. Nemohla jsem to nechat jen tak. Až si toho všimne nějaký pacient, budu ráda, když se ke mně ještě bude chtít vrátit. Protože ale opravdu nemám čas na to umýt okna sama, rozhodla jsem se najmout si na to firmu. Na internetu jsem našla skvělé recenze na Čištění zateplené fasády Brno. Jelikož zde byly recenze i od velkých firem, rozhodla jsem se do firmy zavolat a sjednat si termín.

Už…

Už třetí den od telefonátu jsem měla k večeru v ordinaci tým pracovníků. Ti se dali hned na věc, což mi imponovalo. Chtěla jsem jít co nejdříve domů za rodinou a nechtěla jsem, aby zbytečně otáleli. Tým si hravě poradil s veškerou špínou, kterou na oknech viděli. Nevynechali ani okenní rámy a parapety, což mě překvapilo. Prostě nevynechali ani jeden kousek, všechna okna umyli výborně. A jejich tajemstvím jsou nejen šikovní a pečliví pracovníci, ale i moderní technologie, kterou promytí oken využívají. Prvně všechna oka důkladně umyjí. Jejich technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Stěrka s gumou zajistí, aby okna byla umyta šetrně a opatrně, aby nedošlo k poškrabání skla. Poté čekají, až skla uschnou a poté se vrhnou na leštění.

Rozhodně…

Rozhodně u nich nenajdete leštící prostředky, které udělají po krátkém čase na skle nepěkné šmouhy. Pak to totiž vypadá, jako kdyby se výlohy ani neumývaly. Pracovníci firmy využívají tzv. trik suchého leštění. Leští výlohy pouze vlastní bavlněnou a naprosto čistou plenou, kterou mají vyzkoušenou a která dosahuje výtečných výsledků. Nikdy po leštění nezůstanou ty škaredé šmouhy. Skla se perfektně lesknou a je to jako kdybyste se na sebe dívali do zrcadla. Když s prací skončili, byla jsem nesmírně spokojená, že jsem si vybrala právě je. Opravdu jim nemám co vytknout. Okna byla dokonale čistá a vypadala, jako kdybych si snad do ordinace pořídila zcela nová. Jsou opravdovou špičkou ve svém oboru. Vřele doporučuji, pokud chcete mít rychle a kvalitně umytá zaneřáděná okna.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *