Jediný účinný lék je antigraffiti nátěr

873 0
Mytí prosklených fasád Praha

Na našem milovaném divadle se objevila hrůza, se kterou jsme nikdo nepočítali. Co to bylo? Graffiti. Když jsme šli ráno do práce nacvičovat představení, tak jsme si mysleli, že sníme. Po celé jedné stěně byly hnusné nápisy a obrázky. Místo nácviku na představení jsme sháněli pomoc. Na internetu jsme našli Mytí prosklených fasád Praha, která nabízela pomoc s čištěním fasád od graffiti, ale také od plísně. Pročítali jsme nějaké recenze a překvapilo nás, kolik pozitivních reakcí na firmu bylo. Řekli jsme si, že určitě budou stát za to. Tak jsme tam hnedka zavolali a objednali si je, abychom se té hrůzy co nejdříve zbavili. Do firmy jsme zavolali, řekli jim o našem problému a domluvili si termín schůzky.

Přesně…

Přesně na čas k nám dojel tým pracovníků, kteří byli moc milí a také šikovní. S graffiti si poradili raz dva. Bylo na nich vidět, že to nedělají poprvé a že mají léta praxe. Pracovníci nám vysvětlili, že pokud nemá stěna antigraffiti nátěr již aplikovaný, pak se úspěšnost odstranění pohybuje cca okolo 60 až 90 procent. Po odstranění i přesto ale zůstává na některých místech stín, který prostě ne a ne dolů. U fasád a strukturovaných omítek se musí počítat bohužel i s tím, že při odstranění graffiti z takto neošetřených povrchů se odstraní i barva fasády. Firma má jasný postup- všechny graffiti pracovníci zeslabí co nejvíce jak to jen jde a pak je přetřou danou fasádní barvou. Zamalovat graffiti a nesnažit se je odstranit není dobré, protože pak časem graffiti většinou prostupuje a vy pak na fasádě můžete vidět jeho původní kontury.

Pracovníci…

Pracovníci nám také navrhli, abychom využili jejich antigraffiti ochranu, která pak zajistí následné odstranění graffiti se 100 % výsledkem. To jsme si samozřejmě nechali aplikovat na všechny stěny našeho divadla. Nyní jsme perfektně chránění od dalších vandalů, ale my pevně věříme, že nic podobného se už nestane. Firmě z celého našeho divadelnického srdce děkujeme a budeme je doporučovat dál a dál, protože si to opravdu zaslouží. Myslím, že lepší firmu byste nenašli, protože my jsme na internetu prošli snad všechny možné firmy, ale tato byla bezkonkurenčně nejlepší a nejvýhodnější. Ale to není vše, s čím si firma poradí. Dokáže také čistit koberce, podlahy a myje okna i ve výškách. Není asi nic, s čím by si firma neporadila.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *