Špičková firma vás zbaví všeho jednou pro vždy

816 0
Mytí oken Brno

Když se na našem rodinném domě objevila plíseň, tak jsme si na pomoc pozvali firmu. Našli jsme na internetu mnoho pozitivních recenzí a rozhodli jsme se investovat do kvality. Firma si s plísní poradila raz dva a bylo to úžasné. Proto když jsme na fasádě objevili graffiti, tak jsme hnedka věděli, komu řekneme o pomoc. Byli jsme teda strašně rozčilení s manželem, protože jsme si před rokem dělali zcela novou fasádu. Nechápu, proč má někdo potřebu lidem kazit fasády takovými hnusnými graffiti. Ani to není hezké. Jsou to jen čmrkanic a čáry bez smyslu. Ale věděli jsme, že nám tato firma pomůže a že bude všechno zase v pořádku. A také jsme se nemýlili.

Do…

Do firmy jsme zavolali a za dva dny jsme už měli po problému. Jelikož jsme na stěnách našeho domu neměli antigraffiti nátěr, tak se úspěšnost odstranění těch všelijakých čmrkanic od sprejů pohybuje okolo 60 až 90 procent. Po odstranění zůstává na některých místech stín. Ten stín se ani při opakovaných pokusech nedaří bohužel firmě odstranit. Fasády a strukturované omítky mají problém v tom, že se při odstranění graffiti z neošetřených povrchů odstraní mnohdy i barva fasády. Takže tým pracuje tak, že všechny graffiti na fasádě zeslabí co nejvíce a pak přetřou fasádní barvou, kterou si před tím obstarali. Protože jsme chtěli předejít takovému zdlouhavému postupu a chtěli jsme se nějak chránit, tak jsme si nechali aplikovat antigraffiti nátěr.

Ten…

Ten totiž zajistí následné odstranění graffiti se 100 % výsledkem. Je lepší se takto pojistit. Je skvělé, že něco takového existuje a že firma pracuje s moderními technologiemi a prostředky. Přestože je Mytí oken Brno trochu dražší než jiné firmy nabízející tuto službu, ale věřte, že se vám to rozhodně vyplatí. Bude to mnohem levnější než dělat zcela novou fasádu. Navíc budete chráněni před dalšími graffiti. A to se vždy hodí, hlavně když bydlíte ve městě a je tu mnoho vandalů, kteří nemají nic jiného na práci než hyzdit domy. Opravdu neznám jinou firmu, která by byla tak bezproblémová, spolehlivá, a tak rychlá. Nátěr AGO, který ochrání vaše stěny před graffiti, neseženete jen tak někde. Jen tato firma vám dokáže pomoci. Proto jsme se rozhodli, že se taky podělíme s našimi zkušenostmi s touto firmou. Určitě vás nezklame.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *