Čistota a preciznost je zajištěna

1073 0
Mytí fasády Brno

V centru města mám bazar s auty. Nejedná se ale o žádné ojetiny, které jsou staré a již nepoužitelné. Naopak. Vykupujeme jen auta v dobrém stavu, luxusní a málo opotřebená. Budova, ve které sídlíme a kde vítáme naše klienty a podepisujeme s nimi smlouvy, je dvoupatrová a celá prosklená. Aby se u nás klienti cítili dobře, dbáme na to, aby se to tu vždy lesklo a bylo to tu čisté a hezké. Nedávno jsem na internetu viděl recenzi na jednu úklidovou firmu, která se zabývá čištěním a mytím oken, a to i ve výškách. Rozhodl jsem se, že si je najmu, aby nám důkladně umyli celou budovu. Firma má skvěle napsané internetové stránky, kde si můžete přečíst všechny potřebné informace. Jen tak se můžete rozhodnout, zda je pro vás firma ta pravá. Pro nás tedy rozhodně byla. Nemohli jsme si pozvat jen tak nějakou firmu. Museli jsme vybrat tu, která garantuje bezvadné mytí oken i ve výškách, a to od proškolených profesionálů, a ne nějakých nezkušených brigádníků.

Do…

Do Mytí fasády Brno  jsem zavolal a hned za dva dny jsem čekal před autobazarem na tým pracovníků. Tým, který přijel, byl však naprosto profesionální. Všichni byli od firmy proškoleni ve výškových pracích. Také měli všechny prostředky a techniku s sebou. Disponují hydraulickým ramenem i vysokozdvižnou plošinou. Nejprve začali okna důkladně umývat, nevynechali ani rámy a parapety. Technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Tato stěrka je velmi šetrná a díky gumě chrání před poškrabáním skla. Pak pracovníci čekali, než okna dokonale uschnou, aby se mohli vrhnout na leštění. Tím mě celkem překvapili, protože nepostupovali tak, jak bych čekal. Neměli žádné leštící přípravky. Ty nejsou pro leštění oken vhodné, protože pak se po nich objevují šmouhy, které nevypadají hezky.

Místo…

Místo těchto přípravků používají čistou bavlněnou plenu, která dokonale vyleští všechna okna. Sice je práce fyzicky náročnější, ale tento způsob tzv. trik suchého leštění, má své výsledky. Se všemi špínami jako je prach, otisky prstů, výkaly od ptáků a podobě si tým poradil bezvadně. Aby nám okna vydržela dlouhodoběji čistá a hezky se lesknula, tak nám nanesli ještě impregnaci. Impregnace má ochranný účinek proti vodě a špíně a zabraňuje také uchycení plísní a vodního kamene. Musím říci, že firma odvedla dokonalou práci a díky nim máme naprosto perfektně umytou celou prosklenou budovu autobazaru.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *