Tak se spolehněte na tu naši

1068 0
Umývaní dlažby Praha

V úklidové firmě nabízíme celou řadu úklidových služeb a v tomto článku bychom se chtěli věnovat čištění podlah. My realizujeme čištění strojovou kotoučovou metodou. Kotoučový stroj zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem. Na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj využíváme k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah.  Pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl.

Naše…

Naše úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po tradiční českou hospůdku, kde si s čištění podlah už sami neporadili. A tak se obrátili na Umývaní dlažby Praha. A je jasné, že něco takového se pomocí obyčejných prostředků opravdu hodně špatně čistí. Zaměstnanci se do podlahy pustili podle výše popsaných postupů a vyčistili podlahu tak, aby byla jako nová.

Na…

Na majitelce i jejich zaměstnankyních bylo vidět, že jsou s naší prací opravdu spokojené. Ve firmě svým zákazníkům dále nabízíme kromě čištění podlah i řadu jiných služeb jako je odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy nebo strojové hloubkové čištění, čistění koberců, strojové čištění čalounění. Realizujeme denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem, po stavební úklid nebo na úklidové výškové práce. Provádíme také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistíme žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. A to vše realizujeme nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *