Dokážete dostat i skvrny po batikování

966 0
Čištění podlahy Brno

Spolu s několika kamarády realizujeme dětský tábor jako dobrovolníci, protože jsme tam sami všichni vyrostli a prožili, tak jsme i my stejné zážitky chtěli zajistit ostatním dětem. A tento rok jsme měli pro všechny nachystat táborová trička, která měla být batikovaná. A dělalo se to zrovna u mě doma a musím říct, že to nebyl asi úplně nejlepší nápad. Protože se nám prostě nedařilo a vždy když jsme trička přenášeli usušit na balkon, tak nám nějaké spadlo, nebo něco podobného.

I během barvení to nebylo úplně ono. Takže podlaha v obývacím pokoji, ale hlavně v koupelně, byli špinavé od barev na batikování. A snažili jsme se to vyčistit, ale vůbec nám to nešlo. A já takto tu podlahu samozřejmě nechtěla nechávat. Tak jsem si řekla, že zainventuju a najmu si na to nějakou úklidovou firmu.

A ostatní…

A ostatní se rozhodli, že mi pomůžou se zařizováním a přispějí mi na to. Ale neměli jsme se žádnou firmou zkušenosti, tak jsme hledali na internetu.  A po přečtení mnoha recenzí jsme se rozhodli obrátit na Čištění podlahy Brno, protože měla opravdu ty nejlepší recenze. Tak jsme jim zavolali a domluvili se s nimi na termínu a kalkulaci a ostatních náležitostech.. A byli jsme s nimi moc spokojení. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie.

Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, tak se potom vše odsávalo – mastnota a ostatní nečistoty vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout. Tento stroj je skutečně skvělý a podlahu vyčistit opravdu perfektně. Bylo vidět, že podlaha je vyčištěná do hloubky a ne jen na povrchu.

Tento…

Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm dále využívají k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Zaměstnanci byli vážně moc milí a domluva s nimi byla opravdu perfektní. Zkrátka vše proběhlo jako na drátkách. Cena byla sice o něco vyšší, ale rozhodně to není něco, co bychom nebyli ochotní obětovat.

Jejich servis za to stojí. Takže všem, kteří poptávají službu čištění podlah, všem moc doporučuji tuto úklidovou firmu. Jsem si jistá, že s nimi budete spokojeni tak, jako jsem byla i já. A až budu zase někdy něco potřebovat z úklidových služeb, určitě se obrátím na tuto firmu. A je super, že jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají široké pole působnosti. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *