Chcete si dopřát opravdový luxus?

1386 0
Brno, hloubkové čištění podlah

V naší úklidové firmě nabízíme celou řadu úklidových služeb, mezi které patří i strojové čištění podlah.  A právě tomuto tématu bychom chtěli věnovat tento článek. Abychom dosáhli co největšího účinku v čištění podlah, používáme kotoučový stroj. Který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem. Na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využíváme k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah.

Naší…

Naši pracovníci jsou samozřejmě řádně proškoleni a jsou to profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky. Pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Naše úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii. Ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah.

Brno…

Brno, hloubkové čištění podlah mělo poslední zakázku čištění podlahy v bytě, kde ji měli zašpiněnou od všeho možného dá se říct a majitelé nám řekli, že to mají na svědomí jejich divoká koťata. A protože si s tím sami už nevěděli rady, tak se obrátili na nás. Podlahu se nám podařilo bez problémů vyčistit a následně jsme ji zakonzervovali voskem, což vždy všem po čištění doporučujeme. Ve firmě A SERVIS  svým zákazníkům dále nabízíme kromě čištění podlah i řadu jiných služeb jako je odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy nebo strojové hloubkové čištění, čistění koberců, strojové čištění čalounění. Takže pokud poptáváte i takové služby, rozhodně jsou u nás k dispozici.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *