Vše nemohli sami nezvládnout, tak se obrátili na nás

948 0
Hloubkové čištění podlah Praha

Naše úklidová firma nabízí širokou škálu úklidových služeb, jako je čištění koberců a podlah, odstraňování plísně a graffiti a mytí oken a výloh. Dnes bychom se chtěli více zaměřit na naše čištění podlah, které realizujeme strojovou metodou. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj. Který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem, kdy podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie.

Ve většině případů našich zakázek pracujeme se šetrnou zásaditou chemií, pokud se nejedná o čištění podlah v prostorách, kde probíhaly stavební rekonstrukce a je znečištěná cementem a podobnými materiály, které vyžadují na odstranění již kyselou chemii. Zvolení správné chemie je velice důležité, protože jedině tak můžete dosáhnout kýženého výsledku. Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami.

Poté…

Poté podlahu ještě jednou vyčistíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Je navíc velice šetrný, takže se nemusíte obávat, že by došlo k poškození nebo poškrábání vaší podlahy. Po vyčištění podlahy je dobré podlahu nechat zakonzervovat voskem.

Tuto službu v Hloubkové čištění podlah Praha rovněž nabízíme a doporučujeme ji všem našim zákazníkům. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk musíme na podlahu nanést dvakrát až třikrát, aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz.

Na konzervování…

Na konzervování podlah používáme kvalitní německý pololesklý vosk PKD. Jedná se o odolný polymer s dobrou životností. Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v prostorách velkého zastřešeného tržiště, kde prodávali skutečně všechno možné. A za velmi dobré ceny, taky že není čemu divit, že k nim denně chodilo opravdu hodně lidí.

A kolektiv zaměstnanců, který měl na starosti provoz a údržbu tržiště, si všiml, že podlahy už jsou velmi zanešené. A protože věděli, že důkladné vyčištění v takovém velkém prostoru sami nezvládnout, tak se obrátili na nás. Vše jsme tedy vyčistili naši speciální kosmetikou a kotoučovým strojem. A podlaha byla opět čistá. Jsme rádi, že byli s naší prací spokojeni a stali se našimi pravidelnými zákazníky. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *