Už jsme mysleli, že nás nic nezachrání

943 0
Praha čištění linolea

Ráda bych se podělila o informace z jednoho článku, na který jsem před nedávnem narazila na internetu. Dočetla jsem se, že firma nabízí službu strojové čištění a voskování podlah a používá na čištění speciální kotoučové stroje kotoučové stroje. Díky tomu je schopna podlahy vrátit do stavu, kdy vypadají jako nové, a to formou zakonzervování voskem. Nazývá se to průmyslový polymer. A my přesně něco takového potřebovali. Pracuji jako vedoucí prodejny jednoho supermarkety a ty podlah už vypadaly vážně hrozně. Ale zároveň jsem věděla, že zaměstnanci s tím toho už moc víc nezmůžou, protože na to nemají dostatečné prostředky. Navíc naše prostory jsou moc velké. A tak jsem se rozhodla obrátit se na A SERVIS. Na internetu na ně byla navíc samá pozitivní recenze, takže jsem měla i nějakou záruku, že to nebudou zbytečně vyhozené peníze.  Tak jsem jim zavolala.

Domluvili…

Domluvili jsme se na termínu, kalkulaci a na všech ostatních detailech a za tři dny za mnou přijeli podlahu vyčistit. A musím říct, že od té doby na tento druh čištění opravdu nedám dopustit. Použili i matný vosk, který nanášeli za pomoci speciálního stroje, a to ve dvou vrstvách. Tím docílili toho, že povrch zůstane delší dobu v dobrém stavu. Další úklid potom probíhá bez větší dřiny. Tímto bych chtěla jejich službu strojové čištění podlah všem doporučit, protože odvádí vážně skvělou práci a věřte mi, že by to takto vyčistit nedokážete, ani kdybyste se hodně snažili. A nemyslím to zle, ale Praha čištění linolea prostě disponují prostředky a zkušenostmi, které většina lidí s tímto nemá. Jejich zaměstnanci jsou navíc velmi profesionální a milí, takže nebudete muset čelit nepříjemnému personálu, který se občas u některých firem vyskytuje.

Naopak…

Naopak, z této spolupráce budete mít radost, protože jsou opravdu ochotní a ve všem vám vyjdou vstříc. Domluva je opravdu bezproblémová a velice rychlá a určitě se vám nestane, že byste na termín museli čekat nějak příliš dlouho. Nemají ani problém s čištěním ve večerních hodinách a o víkendu. Nabízejí i celou řadu dalších služeb, takže pokud poptáváte i něco jiného, tak stejně navrhuji podívat se na jejich stránky, protože věřím, že jejich ostatní služby jsou stejně kvalitní jako jejich čištění podlah. A realizují je po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma široké pole působnosti. Až budu někdy něco potřebovat, tak se určitě na nikoho jiného obracet nebudu. Pro více informací o jejich službách vám doporučuji obrátit se na jejich internetové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *