Byla to jen samá pozitivní recenze

1080 0
Praha čištění podlah

S manželkou vlastníme krásnou chatu v horách, kam jezdíme, když chceme mít klid od městského ruchu a tak podobně. Ale přes zimu tam nejezdíme, protože příjezdová cesta není úplně uzpůsobená na velké množství sněhu a tak podobně. A taky dlouho trvá, než se celá chata vytopí. A když jsme přijeli zase jednou po zimě, bylo potřeba vše pořádně uklidit jako každý ok. Ale letos jsme si uvědomili, že podlaha už je opravdu špinavá, tak jsme se rozhodli, že ji vyčistíme. Ale upřímně, naše snaha nebyla vůbec vidět. Podlaha pořád nevypadala nic moc a pořád budila dojmem zoufalého volání po pořádném vyčištění. Tak jsme si řekli, že si na to najmeme úklidovou firmu. Přece jenom za roky své existence si ta podlaha pořádné vyčištění zasloužila. Tak jsme se poptali našich známých a kamarádů, jestli neznají nějakou dobrou firmu a dva nezávisle na sobě mi doporučili Praha čištění podlah.

Ještě…

Ještě než jsme jim zavolali, jsme si jejich kvalitu ověřili na internetu. Měla na diskusních fórech vynikající hodnocení, všude to byla jen samá pozitivní recenze, tak jsme měli jistotu, že nám bude nabídnuta dobrá kvalita. Kontaktovali jsme proto zaměstnance a domluvili si s nimi termín čištění. Zaměstnanci působili hodně odborně a profesionálně, takže se mi docela ulevilo a měl jsem jistotu, že chvála na internetu byla opodstatněná. A po této zkušenosti musím říct, že firma má velmi spolehlivé a schopné zaměstnance. Na čištění měli takový velký kotoučový stroj, který dokázal z podlahy dostat veškerou špínu a jeho štětiny byly zároveň i šetrné. Takže nedošlo k poškrábání podlahy. Byla jako nová, krásně lesklá. Nechali jsme si ji od nich i navoskovat, aby vydržela čistá déle a další výhodou tohoto vosku je i protiskluzový efekt. Což je super, protože děti občas doslova poletují, tak aspoň jen tak neuklouznou.

Díky…

Díky jejich celkové práci byla podlaha nádherně vyčištěná, a když přijeli babička s dědečkem. Kterým jsme o čištění neříkali, tak se nás ptali, jestli jsme nechali udělat novou podlahu. Od zaměstnanců jsem se dále dozvěděl, že tyto kotoučové stroje se používají mimo jiné i na čištění linolea, plavoucí podlahy i dlažbu. Tímto bych chtěl všem jejich čištění podlah doporučit, protože odvedli opravdu skvělou práci a já i žena si je nemůžeme vynachválit a moc jim za jejich práci děkujeme. Zaměstnanci byli navíc velice milí, velice dobře se nám s nimi pracovalo. Mají příjemné a profesionální vystupování, snaží se vám ve všem vyjít vstříc a domluva s nimi je naprosto bezproblémová. Takže my je můžeme skutečně jenom doporučit. Pro více informací o jejich službách vám doporučuji se podívat na jejich webové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *