Strojové čištění je přesně to, co hledáte

1275 0
Čištění podlah, haly Brno

V našem knihkupectví jsme si už před několika dny všimli, že podlahy jsou pěkně špinavé. A bylo potřeba se o to postarat. Blížily se vánoce, lidi budou nakupovat knihy jako vánoční dárky, takže to u nás muselo vypadat hezky. Nikdo nepůjde nakupovat do obchodu, kde to nevypadá dobře. Chvíli jsme uvažovali, že to vyčistíme sami, ale pak jsme došli k závěru, že je to blbost. Vždy jsme se o vše starali a stejně to vypadá takto. A tak jsme si řekli, že bude nejlepší obrátit se na nějakou úklidovou firmu. A nejvíce se nám na internetu zalíbila Čištění podlah, haly Brno, tak jsme je kontaktovali. Domluvili jsme se na termínu i kalkulaci a podobně, hlavně na konkrétním čase, který byl pro nás velmi důležitý. A oni s tím souhlasili, tak jsem myslel, že už mám vyhráno. Pak ale zazvonil telefon poprvé s oznámením, že je potřeba čištění přesunou na jiný den. To jsem ještě chápal, přece jen, i mistr tesař se někdy utne.

Jenže…

Jenže potom zavolali znovu, že se to znovu přesouvá. Poté jsem jim rovnou řekl, že o jejich služby nemám dále zájem, protož jsme si s kolegy nemohli dovolit dále čekat. Takže hledání začalo nanovo. Pátral jsem po internetových vyhledávačích a diskuzích po jiných firmách, které by mi zajistili kvalitní vyčištění podlah ve všech patrech a nejlépe během jednoho dne. Narazil jsem na firmu a ihned je kontaktoval. Řekl jsem jim své požadavky a zeptal se, zda kdy je možný nejbližší termín. Byl jsem opravdu mile překvapen, protože mohli přijít hned za dva dny. Hned jak přijeli, na nic nečekali a pustili se do čištění. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následovalo odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami.

Poté…

Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout. Bylo na nich i vidět, že pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky. Také nám bylo doporučeno, abychom ji nechali čistit takto důkladně alespoň jednou za rok. Z výsledku jejich práce jsme byli všichni opravdu moc nadšení. Byla krásně čistá a lesklá, takže není nic, co bych jim mohl vytknout, proto všem tuto službu čištění podlah vřele doporučuju. Je na ně spolehnutí a se zaměstnanci byla radost spolupracovat, byli opravdu moc milí a flexibilní, což je přesně to, co dnes klient od kvalitní firmy očekává. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich webové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *