Už vám nemusí dělat starosti

1196 0
Impregnace Brno, podlahy

S manželem jsme vždycky byli velcí kariéristi, proto ani nemáme žádné děti. Protože nás naše práce vždycky velmi naplňovala a byli jsme spokojení sami. Ale právě proto, že jsme měli tolik práce, tak jsme volný čas chtěli trávit spolu, takže jsme tím občas zanedbávali úklid v naší domácni. Dobře, trochu víc než občas. I hodně cestujeme, takže naklizený domov pro nás zkrátka není prioritou. Jenže v poslední době naše podlahy opravdu nevypadaly dobře. Samozřejmě jsme je vytírali, ale nijak extra precizně jsme je nečistili. A tak jsme si řekli, že si ji necháme vyčistit od nějaké úklidové firmy. A nakonec jsme si vybrali Impregnace Brno, podlahy. Tato firma měla totiž nejlepší reference. Tak jsme naznali, že by to neměla být zbytečná investice. Pracovníci, kteří k nám přijeli, byli velmi laskaví a hned se pustili do práce, ale hlavně mi vysvětlovali, co vše dělají. Dokonce neměli problém dojet v takovou hodinu, která nám nejvíce vyhovovala. Pracujeme i o víkendech, takže čištění muselo probíhat ve večerních hodinách. Vysvětlili nám, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie.

Jejich…

Jejich úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech se používá i kyselá chemie, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Pak vše stačilo pak vše setřít jen vodou a naše podlaha byla zase čistá, byla jsem z toho v úžasu. Dále mi doporučili, abychom si nechali podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy.

Na…

Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností. Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný protiskluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. A je pravda, že od té doby se nám podlahy udržují mnohem jednodušeji. A tak jsme začali jejich služby využívat pravidelně, protože jsme s nimi byli moc spokojení.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *